5 peptide lift serum5 peptide lift serum

Predstavljena je Afrodita 5 Peptide Lift, nova linija za elastičnost, čvrstoću i lifting kože

16.11.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#Afrodita

Kozmetika Afrodita predstavila je najnoviji kozmetički proizvod u asortimanu marke Afrodita Cosmetics – novu liniju njege lica 5 Peptide Lift koja se temelji na trenutačno “najpopularnijoj komponenti” u kozmetičkoj industriji – peptidima.

Afrodita 5 Peptide Lift linija

Kao što je objasnila voditeljica razvojnih laboratorija u Kozmetici Afrodita Martina Malekovič, dipl. ing. kemijske tehnologije, proizvodi s peptidima su zbog iznimnog potencijala trenutačno najveći trend u kozmetici. Djeluju ciljano, na točno određeno mjesto, odnosno proces u koži, s učinkom liftinga, protiv bora, pri posvjetljivanju ili smirivanju kože. Pritom, sasvim točno oponašaju prirodne mehanizme djelovanja kože i ponašaju se kao da su svojstveni koži. Zato ih koža vrlo dobro prihvaća bez obzira na tip ili stanje. Linija 5 Peptide Lift razvijena je kao odgovor na uvijek aktualno zanimanje korisnica za najučinkovitijim proizvodima za pomlađivanje i korekciju bora i predstavlja peptidno čudo za mladolik izgled.

Glavni aktivni sastojak linije 5 Peptide Lift kombinacija je pet visokoučinkovitih peptida koji djeluju na glavne molekule u koži, one koje osiguravaju elastičnost, čvrstoću i lifting kože. Proizvodi imaju dvostruki učinak: face lifting za vidljivo napetiju, podignutu i čvrstu kožu te anti age utjecaj na kožu koji se odražava manjom dubinom i vidljivošću borica, poboljšanim tonusom i strukturom kože te ojačanom kožnom barijerom.

Četiri proizvoda: Lifting Serum, Hidratantna i Hranjiva ultra-lifting krema te krema za područje oko očiju obećavaju iznimno dobre rezultate jer se koža koja stari počinje ponašati kao mlada: nastanak bora može se smanjiti do čak 44 %. Sva četiri proizvoda dermatološki su testirana i prikladna za vegane, a namijenjena su korisnicama nakon 30. godine starosti.

Veliko zanimanje na predstavljanju nove linije pobudila je i krema za područje oko očiju. Ona je, osim peptidima, obogaćena i kofeinom, ekstraktima ledenog vina i amazonskog drveta cekropije te uljem šipka. Rješava tri glavna problema povezana s područjem oko očiju: tamne krugove, bore i podbuhlost. Uklanja umoran pogled te ugodno osvježava i zaglađuje kožu oko očiju.

Linija 5 Peptide Lift već je dostupna u svim drogerijama Dm, Bipa, Mueller, Nama i Intersparu, u Afroditinoj web-prodavaonici te u tri Afrodita shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center).

FOTOGRAFIJE: Afrodita

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5