After5 proljetni giveaway: Osvojite Medikor Beauty uređaj za lifting lica

28.03.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#Medikor Beauty | #giveaway

Stiglo nam je proljeće, a osim što će lijepo vrijeme i visoke temperature učiniti svoje, mi smo odlučili vašim prvim proljetnim danima dodati još malo energije i feel good raspoloženja. Ovih dana, na After5 Instagram profilu očekuje vas spring giveaway, na kojem smo snage udružili s našim partnerima i pripremili mnoge vrijedne proizvode. Šesti u nizu – Rio 60 Second Face Lift Plus uređaj za lice brenda Medikor Beauty, uz koji vam darujemo i dva gela za Rio uređaj za lifting lica!

Rio 60 Second Face Lift Plus iz Medikor Beauty

Rio 60 Second Face Lift Plus koristi faradizaciju i iontoforezu za lifting, toniranje i pomlađivanje lica. Elektromišićna stimulacija nježno zateže mišiće lica te poboljšava cirkulaciju dok upijanje kolagena i retinola smanjuje vidljivost bora.

Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kožesmanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe ovog uređaja osjećat ćete se i izgledati mlađe i ljepše – kao da ste bili na face liftingu, ali bez kirurškog zahvata.

Rio 60 Second Face Lift pomlađuje i zateže kožu lica, umanjuje sitne i duboke bore i poboljšava cirkulaciju. Može se koristiti na licu i vratu, te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka.

Na samom početku uporabe (prva 2 tjedna) za najbolje rezultate preporučuje se korištenje uređaja svakodnevno po 20-ak minuta, a kasnije po potrebi. Elektrostimulator mišića lica Rio uređaj za lifting lica ima dvije vrste tretmana za podizanje tonusa mišića, pomlađivanje lica i podizanje kože lica: faradizaciju i iontoforezu.

After5 proljetni giveaway: Osvojite Rio 60 Second

Face Lift Plus i dva gela za Rio

Medikor Beauty daruje vas svojim bestseller uređajem Rio 60 Second Face Lift Plus u vrijednosti od 152,70 €, kao i s dva gela koji omogućuju provodljivost struje i uporabu Rio uređaja za lifting lica.

Kako osvojiti ove proizvode?

Procedura je sljedeća:

  • Giveaway se odvija na našem Instagram profilu, počinje 28. ožujka u 20 sati i završava 30. ožujka u 20 sati
  • Uvjet za sudjelovanje #1 je praćenje našeg Instagram profila i Instagram profila klijenta čiji proizvod darujemo
  • Uvjet za sudjelovanje #2 je komentiranje osobe koja bi isto voljela sudjelovati u giveawayu; moguće je sudjelovati s više komentara
  • Uvjet za sudjelovanje #3 je navršenih 18 godina i prebivalište u Hrvatskoj
  • Dobitnika biramo alatom za nasumičan izbor
  • Dobitnik će biti obaviješten po isteku 48-satnog giveawaya, a u toku idućeg dana: u ovom članku, u editu Instagram objave koja je ujedno i giveaway te u komentarima giveawaya

Dobitnik:

FOTOGRAFIJE: Medikor Beauty

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5