After5 giveaway: Make Up For Ever bestseller olovka i paleta

22.01.2024. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Beauty priče
#giveaway | #Make Up For Ever

After5 giveaway nastavljamo s poznatim beauty brendom Make Up For Ever, koji je s godinama ostvario suradnju s nebrojeno mnogo profesionalnih vizažista i zahvaljujući tome tržištu ponudio samo ono najbolje kada je riječ o make up proizvodima. Da Make Up For Ever ima asortiman visokih performansi, dokazat će vam i dva proizvoda koja vam darujemo u sklopu našeg giveawayja.

Make Up For Ever x After5 rođendansko darivanje

Za naše rođendansko darivanje, Make Up For Ever je pripremio dva svoja popularna proizvoda: Artist Color Pencil i Artist Color Pro Palette.

Make Up For Ever Artist Color Pencil

Artist Color Pencil je sada već kultna olovka koja se vrlo lako blenda i zato se može koristiti na usnama, obrvama, očima i licu. Njenoj popularnosti uvelike je pridonijela Hailey Bieber, koja je nakon TikTok šminkanja s ovim proizvodom uspjela rasprodati olovku u većini svjetskih trgovina. Uz Artist Color Pencil možete obrubiti, definirati i konturirati, a formula je bogato pigmentiranja, kremasta i dugotrajna, s ugodnim mat završetkom. Dostupna je u univerzalno laskavim nijansama za svaki ton kože, a mi vam je darujemo u nijansi ANYWHERE CAFFEINE 600, koju nosi i sama Hailey. Dostupna je za kupiti na fabbeauty.eu i trenutno snižena u sklopu Cyber Monday akcije.

Make Up For Ever Artist Color Pro Palette

Artist Color Pro Palette je još jedan multifunkcionalan proizvod brenda Make Up For Ever. Riječ je o paleti koju su slagali sami profesionalci, kako bi na jednom mjestu dobili spoj make upa za oči i lice. Tu je osam bogato pigmentiranih sjenila za oči koja se mogu nadograđivati do željenog efekta, kao i univerzalni highlighter za lice. Brend garantira 12 sati intenziteta i postojanosti make upa, a paleta sjenila koju vam darujemo dolazi u nijansi TANGERINE 003.

Kako osvojiti dva Make Up For Ever proizvoda

u After5 giveawayu?

Procedura je sljedeća:

  • Giveaway se odvija na našem Instagram profilu
  • Uvjet za sudjelovanje #1 je praćenje našeg Instagram profila i Instagram profila klijenta čiji proizvod darujemo
  • Uvjet za sudjelovanje #2 je komentiranje osobe s kojom biste podijelili proizvode ili koja bi isto voljela sudjelovati u giveawayu; moguće je sudjelovati s više komentara
  • Uvjet za sudjelovanje #3 je navršenih 18 godina i prebivalište u Hrvatskoj
  • Dobitnika biramo alatom za nasumičan izbor
  • Dobitnik će biti obaviješten po isteku 48-satnog giveawaya, a u toku idućeg dana: u ovom članku, u editu Instagram objave koja je ujedno i giveaway te u komentarima giveawaya

Dobitnik:

FOTOGRAFIJE: Make Up For Ever, After5

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5