After5 rođendanski giveaway: Premium uređaji za lice brenda Medikor Beauty

26.11.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#Medikor Beauty | #giveaway

After5 rođendanski giveaway nastavljamo s Medikor Beauty, domaćim brendom koji donosi premium izbor anti-age, lifting i toning uređaja za lice. Brend će jednog sretnika nagraditi svojim bestseller premium beauty gadgetima koji licu pružaju luksuznu njegu. Giveaway počinje na našem Instagram profilu, 26. studenog u 20 sati, što znači da imate priliku sudjelovati u njemu točno dva dana, do 28. studenog u 20h.

Medikor Beauty premium gadgeti za njegu lica

View this post on Instagram

A post shared by MEDIKOR BEAUTY (@medikorbeauty)

Većina nas ima već ustaljenu beauty rutinu, koju proširimo jedino u posebnim trenucima kada imamo više vremena. No, postoje proizvodi koje zbog svojih rezultata možemo vrlo lako zamisliti kao dio naše svakodnevne, osnovne rutine. To su beauty gadgeti, odnosno uređaji za njegu lica, koji predstavljaju tehnologiju u službi ljepote, a jedan od najpoznatijih brendova na našem tržištu koji ih zastupa je Medikor Beauty.

Upravo je Medikor Beauty za naš rođendanski giveaway ustupio tri svoje bestseller premium uređaja za lice, u čije će se benefite imati priliku uvjeriti jedan sretni dobitnik cijelog paketa. Kratko ćemo vas provesti kroz proizvode koje darujemo, kao i njihovu funkciju i prednosti koje donose.

Želite mladenački izgled, bez bora? Rio uređaj za lifting lica pomlađuje i učvršćuje lice već u prvoj primjeni. Djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorbcije kolagena i retinola u kožu povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora. Nakon uporabe ovog uređaja osjećati ćete se i izgledati mlađe i ljepše – kao da ste bili na face liftingu, ali bez kiruškog zahvata.

Liftmie Gold Plated masažer pozlaćen je 24-karatnim zlatom. Ovaj vibrirajući masažer posebno je osmišljen za oblikovanje kontura, maksimalno upijanje seruma za lice te poticanje limfne drenaže. Pozlaćeni vibrirajući masažer Liftmie inovativno je rješenje za savršeno oblikovanje kontura lica zahvaljujući vibraciji od oko 6000 puta u minuti. Nanesite serum ili ulje na čistu kožu lica te koristite masažer za limfnu drenažu ili upotrijebite jači, čvršći pritisak kako biste postigli čvrste konture lica. Uređaj je malen, lagan, lako prijenosan te vrlo jednostavan za korištenje.

Liftmie Premium Beauty Roller inovativni je valjak vrlo popularan u Japanu koji poboljšava i podiže vašu kožu kako bi joj udahnuo svježinu i mladost. Jedinstveni dizajn u obliku slova Y pruža masažu kože koja zateže lice, ubrzava cirkulaciju i pomaže koži da povrati svoju vitalnost i elastičnost, čime se odgađa starenje kože. Ovaj jedinstveni uređaj za ljepotu također može doprinijeti tjelesnom i mentalnom opuštanju te otklanja umor.

Kako osvojiti Medikor Beauty premium gadgete

u After5 rođendanskom giveawayu?

Procedura je sljedeća:

  • Giveaway se odvija od 26. studenog, 20:00 do 28. studenog, 20:00
  • Giveaway se odvija na našem Instagram profilu
  • Uvjet za sudjelovanje #1 je praćenje našeg Instagram profila i Instagram profila klijenta čiji proizvod darujemo
  • Uvjet za sudjelovanje #2 je komentiranje osobe s kojom biste podijelili proizvode ili koja bi isto voljela sudjelovati u giveawayu; moguće je sudjelovati s više komentara
  • Uvjet za sudjelovanje #3 je navršenih 18 godina i prebivalište u Hrvatskoj
  • Dobitnika biramo alatom za nasumičan izbor
  • Dobitnik će biti obaviješten po isteku 48-satnog giveawaya, a u toku idućeg dana: u ovom članku, u editu Instagram objave koja je ujedno i giveaway te u komentarima giveawaya

Dobitnik:

FOTOGRAFIJE: Medikor Beauty, After5

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5