Kada sportski komadi pređu u garderobu za svaki dan: Ovako to radi Anine Bing za Reebok

30.03.2024. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#Reebok | #Anine Bing

Nakon što se suradnja Reeboka i Victorije Beckham, na ukupno sedam capsule kolekcija u kojima su spajali chic stil sa sportskom odjećom visokih performansi, pokazala punim pogotkom, Reebok nastavlja koketirati s popularnim imenima svjetske modne scene. Nisu mogli pokucati na bolja vrata od onih Anine Bing, kalifornijske dizajnerice koja je epitom kulerstva i koja će brendu bez sumnje privući neke nove kupce iz svoje vojske sljedbenika. Dajući vlastiti spin na sve što Reebok danas radi, dizajnirala je kolekciju za moderne žene u pokretu, s naglaskom na ležernu dnevnu odjeću nadahnutu easy-going vibrom naših omiljenih muza iz ranih 90-ih.

Anine Bing x Reebok kolekcija

Anine Bing x Reebok kolekcija
Anine Bing x Reebok kolekcija

Ideja je bila kreirati komade namijenjene ne samo spajanju sa sportskom odjećom koju posjedujemo u svojim garderobama, već i “uzdignuti” naš modni stil za svaki dan, ubacujući komade iz Anine Bing x Reebok kolekcije u kombinacije koje primjerice uključuju blejzer muškog kroja i traperice širokih nogavica. Brend Anine Bing od ranije je poznat po fuziji stilova; skandinavske jednostavnosti i američke energije, pa je ovo za nju čak i logičan modni iskorak, u suradnju koja donosi osnovne komade s prizvukom tihog luksuza.

Tihi luksuz, kao modna mantra koja se proteže dobrim dijelom 2023. godine, u ovoj se kolekciji očituje u materijalima i stilovima koje ona donosi. Iz Reeboka kažu da su koristili visokokvalitetne materijale, uključujući pamuk, reciklirani poliester i elastin, kako bi dobili vrhunski osjećaj komada već na prvi dodir, a zatim i nošenjem. Mnogo je tu zgodnih komada za slobodno vrijeme, ali i – doista – za svaki dan. Athleisure je već odavno doveo sportske komade na ulice gradova i u svakodnevni stil, a ova se kolekcija jasno oslanja na već postojeći modni pravac.

Anine Bing x Reebok kolekcija

Tihi luksuz na Anine Bing način

Kad smo kod muza iz uvoda, za ovu kolekciju inspiracija je bila i princeza Diana. Poznato je da je nosila predimenzionirane sweatshirte s biciklističkim hlačicama i tenisicama i uvijek izgledala sjajno. Iako je cijenjena zbog svog glamuroznog smisla za modu na službenim događanjima, tek su posljednjih godina njezine ležernije kombinacije počele uživati veliku pozornost i postale trend za sebe.

Anine Bing x Reebok kolekcija
Anine Bing x Reebok kolekcija

Cijene u kolekciji kreću se između 80 i 250 dolara, a komadi iz capsule kolekcije dostupni će biti od 9. travnja u web shopovima oba brenda. Odbrojavanje do kolekcije na stranici Anine Bing već je počelo.

Anine Bing x Reebok kolekcija

FOTOGRAFIJE: Reebok

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5