Best buy: Travel parfem koji nam se pokazao pravim otkrićem

24.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Beauty priče
#Best buy | #parfemi | #Chanel

Na tržištu su već nekoliko godina i definitivno nisu novost, no mi se ovog inovativnog koncepta travel parfema svejedno ne možemo zasititi. Za njega je zaslužna beauty kuća Chanel, koja je za sve svjetske putnike osmislila Twist & Spray parfeme, podjednako zgodne za kraće izlete, kao i za daleka putovanja.

Chanel parfemi, Twist & Spray

Twist & Spray Chanel parfemi

Twist & Spray parfemi iz Chanela stvoreni su za to da nam uvijek budu nadohvat ruke. Njihova vanjska ambalaža ima “twist & spray” mehanizam, pa kada se zaokrene njena “glava”, otvara se i podiže difuzor parfema. Iznutra se krije jedna staklena bočica koja sadrži 20 mililitara mirisa, a prvi put kada kupujete ovaj tip parfema, uz ambalažu i jednu ampulu dobit ćete i dvije rezervne – dakle, ukupno se radi o 60 mililitara mirisa.

Nakon što se potroše sve tri ampule, više ne morate kupovati novu ambalažu, već kupujete samo uloške, njih 3 u kompletu. Ovaj sistem pokazao nam se uistinu dugotrajnim, jer sama ambalaža Chanel Twist & Spray parfema vrlo je kvalitetna i uz zamjenu ampula dobivate parfem koji će se u vašem mirisnom ormariću u kupaonici zadržati godinama.

Chanel u ovoj formi nudi sve svoje najpoznatije parfeme, pa Twist & Spray možete kupovati kao No. 5 Eau de Parfum, Gabrielle Chanel Eau de Parfum, No. 5 L’Eau Eau de Toilette, Coco Mademoiselle Eau de Parfum, Chance Eau de Toilette…

Mala i kompaktna ambalaža parfema idealna je za putovanja, naročito ona avionska, no osim u tu svrhu, Twist & Spray super je za nošenje i u torbici, u koju možete posegnuti rukom bilo kad kroz dan i osvježiti se novim valom svog omiljenog mirisa. Gdje nabaviti ovaj parfem? U našim parfumerijama, a više o njima i cijeni po kojoj se prodaju doznati možete na web stranici brenda Chanel.

PRIJEDLOZI ZA KUPNJU

FOTOGRAFIJE: Chanel

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5