Biobaza predstavlja kolekciju prirodne kozmetike posvećenu ružičastom listopadu

02.10.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#Biobaza

Biobaza predstavlja novu Pink Spirit kolekciju već tradicionalno posvećenu «ružičastom listopadu», mjesecu brige o ženskom zdravlju, podizanja svijesti i borbe protiv karcinoma dojke. Simboličnog imena, Angel’s Kiss, Biobazin ženski tim farmaceutkinja, inženjerki, marketinških stručnjakinja i djelatnica u proizvodnji – razvio je, osmislio dizajn i pakiranje, te proizveo čak četiri oblika prirodnih dezodoransa uz koje možete napraviti prvi korak prema unapređivanju ljepote i zdravlja svoje kože.

Biobaza Pink Spirit kolekcija

Biobaza Pink Spirit Angel’s Kiss

«Biobaza je do ove kolekcije predstavila svoja tri oblika dezodoransa – deo roll-on, deo stik i deo kremu. Sva tri oblika poznata su po svojoj 96% prirodnoj formulaciji i visokoj učinkovitosti. U stalnoj ponudi drogerija i većih trgovina mogu se pronaći roll-oni i stikovi, a u posebnim kolekcijama i deo kreme na bazi sode bikarbone. Za ovu, nama najvažniju, kolekciju u godini, razvili smo po prvi puta i deo sprej. Dolazi u bočici bez plina i izuzetno je učinkovit, bez obzira na to što ne sadrži alkohol, aluminij klorohidrat, konzervanse, parabene i druge iritanse, a kao i do sada – sve smo proizvode testirali na vlastitoj koži», najavljuje Kristina Pavlić, brend menadžerica za Biobazu.

Biobaza Pink Spirit kolekcija

Simboličnog imena, nova Biobaza Pink Spirit Angel’s Kiss kolekcija nevjerojatno je nježna i ugodna na koži. Gel za tuširanje te dezodoransi svojom prirodnom formulacijom na bazi odabranih biljnih ekstrakata osvježavaju, njeguju i štite od neugodnih mirisa. Njegujuća komponenta kolekcije su aloe vera, pantenol i proteini riže, dok osvježavajuću, mirisnu komponentu čini koktel ekstrakata i eteričnih ulja. Profinjen miris, ugodan je i nenametljiv na koži te stvara pozitivan osjećaj. Uživat ćete u osvježavajućem tuširanju koje će opustiti sva vaša osjetila, ali i svježini koju će donijeti dezodoransi.

«Novu Pink Spirit Angel’s Kiss kolekciju potražite ekskluzivno u dm prodavaonicama. Naime, od svakog prodanog proizvoda iz kolekcije, ali i standardnog asortimana Biobaza dezodoransa, 5% prometa se odvaja za udrugu Pink L.I.F.E., koja vrijedno već godinama pomaže ženama, ali i institucijama zaduženim za zdravstvenu skrb i liječenje žena oboljelih od karcinoma. Iskoristite ovaj «ružičasti listopad» da više brinete o sebi i svom zdravlju, ali i zdravlju svih dragih žena koje vas okružuju», poziva Kristina Pavlić na aktivaciju i posjet dm prodavaonicama.

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5