Poslovne žene znaju koje su najbolje torbe u gradu

29.11.2022. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#Coccinelle | #Karla trgovine

Što danas karakterizira savršenu torbu u ženskoj garderobi? Vjerojatno ćemo se složiti u tome da težimo uspješnom miksu stila i funkcionalnosti. Počevši od jutarnjih i dnevnih obaveza, pa sve do slobodnih trenutaka koje željno iščekujemo u popodnevnim satima, torba postaje ekstenzija ne samo našeg stila, već i načina i ritma života. Zato biramo samo najbolje, a najbolje u slučaju mnogih poslovnih žena u Hrvatskoj je dizajn poznatog talijanskog brenda Coccinelle. U Karla trgovine su nedavno stigle nove Coccinelle torbe za ovu sezonu, kojima smo se zaigrali u ovom modnom editorijalu i kroz 5 scenarija pokazali zašto je Coccinelle naš omiljeni potpis za svaku prigodu.

After5 x Coccinelle

Nije tajna da Talijani znaju napraviti dobru, kvalitetnu i onu pravu „šmekersku“ torbu, a Coccinelle nas je davnih dana osvojio visokom kvalitetom svojih modela i beskompromisno chic dizajnom. Priča ovog brenda započela je 1978. godine od strane obitelji Mazzieri u Parmi, gdje se i danas nalaze.

Coccinelle se sa svojim dodacima smjestio u kategoriju pristupačnog luksuza, a luksuz se očitava u izboru ekskluzivnih materijala, tradicionalnom zanatskom umijeću u proizvodnji torbi i iznimnoj posvećenosti detaljima. Rezultat su „made in Italy“ modeli koji traju pravu malu vječnost, uvijek izgledaju moderno i vrlo lako hvataju pozornost promatrača.

Poznate kao sinonim za rafinirani dizajn i ženstveni šarm, Coccinelle torbe redovito susrećemo na zapešćima i ramenima Hrvatica, ali i trendseterica diljem svijeta. Brend je izuzetno dobro prihvaćen i među širom modnom publikom, dokazuju različite generacije različitih modnih stilova koje nose modni potpis Coccinelle.

Nezaobilazne adrese za kupovinu Coccinelle modnih dodataka u Hrvatskoj su Karla trgovine, koje nam već godinama donose ono najbolje od talijanskog dizajna. Ove jeseni u Karlu je stigla potencijalno najbogatija i najraznovrsnija Coccinelle ponuda dosad, koja nas osigurava ne samo po pitanju torbica i torbi za posao, kao i za slobodno vrijeme, već i po pitanju malih asesoara idealnih za božićno darivanje dragih nam osoba.

Going to work w/ Coccinelle

Coccinelle torbe

Boss Lady w/ Coccinelle

Coccinelle torbe, Karla trgovine
Coccinelle Arlettis torba, Coccinelle Modular Chain (zlatni) lanac

Coccinelle Never Without torbe

Coccinelle umjetnost darivanja

Going out w/ Coccinelle

Fotografija: Maja Kljaić

Model: Iva Marušić

Styling: Barbara Repe

Torbe i modni dodaci: Coccinelle, Karla Stores

Odjeća: Twinset

Styling poklona: Martina Petrović

Make up: Sonja Kvesić

Hair: Katica Topčić, Fabula de Forma

Manikura: Petra Kocijan, Nokti.hr & Beauty Boutique

Lokacija snimanja: Amadria Park Hotel Capital Zagreb

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5