Novi trend u oblikovanju kose

27.03.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#njega kose | #Dyson

U salonu Teuta, u prisustvu modnih i beauty urednica i klijentica, održan je event na kojem je Teuta Mesaroš, poznata hair stilistica, vlasnica prestižnog frizerskog salona Teuta predstavila dugoočekivani beauty uređaj Dyson Airstrait™

Teuta, Dyson brand ambasadorica i njen tim najavili su ovaj inovativni uređaj, koji već slovi za proizvod godine, a koji suši i ravna kosu u jednom potezu te tako štedi vrijeme, ne oštećuje kosu, a rezultat je ravna, sjajna i zdrava kosa.

Dyson Airstrait

Dyson Airstrait™ novi je high tech proizvod koji sam s nestrpljenjem čekala da dođe i na naše tržište. Iako sad već par mjeseci radim s Dyson proizvodima i tako svojim klijenticama pružam samo najbolje za njihovu kosu, novi proizvod Dyson Airstrait™ je the must have ukoliko želite prirodan ravan izgled za vašu kosu, a da ju pritom ne oštećujete, već je ona i dalje sjajna i zdrava”, izjavila je Teuta Mesaroš.

Dyson Airstrait™ je novi u nizu inovativnih tehnoloških rješenja za oblikovanje kose, čiji je autor James Dyson sa svojim timom inženjera. Dyson je kompanija koja je u posljednjih 25 godina napravila revoluciju na području uređaja za kosu bez grijaćih ploča i bez oštećenja toplinom. Priča o kompaniji Dyson počinje s dubokim razumijevanjem upotrebe snažnog protoka zraka i ostvarivanje njegovog potencijala u svim njihovim uređajima, pa na tom principu počiva i Dyson Airstrait™.

Uređaj koji suši i ravna kosu u jednom potezu

Radi se o uređaju koji donosi novi način ravnanja mokre kose. Bez grijaćih ploča ili oštećenja toplinom, čiji snažan usmjereni protok zraka istodobno suši i ravna kosu. Na taj način korisnici će pojednostaviti svoju rutinu oblikovanja kose i lako postizati prirodan ravan izgled i zaglađen blistav finiš.

Dyson Airstrait™ je na hrvastkom tržištu u prodaji kod ovlaštenih prodajnih partnera: Bazzar, Centar tehnike, E-kupi, Harvey Norman, Links, Mikronis, Sancta Domenica, Svijet Medija, Tehno – Mag i Teuta Boutique salon. 

Više o uređaju saznajte na https://www.dyson.hr

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5