Nakit koji nosi tajnu simboliku bademovog cvijeta

25.03.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#Freywille

Ako ste  u potrazi za nakitom koji nadilazi trendove i nije samo još jedan prolazni modni dodatak, pozivamo vas da razgledate jedinstvene FREYWILLE kreacije. U bečkom ateljeu, još od davne 1951., ove se umjetničke minijature izrađuju složenom tehnikom finog emajliranja koju čini više od 100 koraka preciznog ručnog rada. FREYWILLE  umjetnici pri kreiranju svake kolekcije nakita stavljaju naglasak na autentičnost i individualnost. Zato više od 70 godina,  FREYWILLE umjetničke minijature oduševljavaju žene koje biraju nakit jer se osjećaju povezane s njegovim dizajnom, pričom ili emocionalnom vrijednošću, odnosno žene koje se kroz osobni izbor nakita osjećaju samopouzdano te tako izražavaju svoju snagu i slobodu da budu ono što jesu.

Mnoge prelijepe  FREYWILLE kolekcije nakita slave svjetske velikane slikarstva kao što su Claude Monet, Gustav Klimt, Alphonse Mucha, Vincent van Gogh, Sophie Tauber-Arp i Friedensreich Hundertwasser. U iščekivanju proljeća, našu pažnju je osvojio FREYWILLE dizajn L’amandier turquoise iz kolekcije Hommage à Vincent van Gogh. Radi se o prekrasnoj reinterpretaciji Van Goghove slike Almond Blossom koja  prikazuju bujne grane badema u cvatu dok se uzdižu prema azurnom nebu. Drvo badema  cvate u rano proljeće i simbol je novog života. U bijelim krhkim laticama što ga najnježnijim zagrljajem bude iz zimskog sna, Vincent pronalazi inspiraciju za stvaranje nezaboravnog remek-djela, a koje je poklonio bratu Théu i njegovoj supruzi Johanni povodom rođenja njihova sina Vincenta Willema.

Za FREYWILLE umjetnike dizajn L’amandier turquoise predstavlja podsjetnik na nove početke i nadu.  U bajkovitoj kompoziciji nježnih tirkiznih i ružičastih nijansi, na bijelim laticama bademovog cvijeće  je zapisana priča o ljubavi, snazi i hrabrosti. Priča koja  se prenosi kao inspiracija iz generacije u generaciju, a kroz jedan poseban i divan komad nakita.

Modne fotografije nadahnute FREYWILLE kolekcijom  L’amandier turquoise snimio je  talentirani fotograf Ante Odak, styling potpisuje Ana Nikačević, šminku Petra Sever, a kosu Milena Mršić  za salon Glamour. U ulozi modela je prelijepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.

FREYWILLE kolekciju L’amandier turquoise možete razgledati i isprobati isključivo u ekskluzivnim FREYWILLE  buticima, a među kojima je i onaj u Zagrebu,  Preradovićeva 2.  Za više informacija istražite i FREYWILLE online butik na www.freywille.com ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb.

FOTOGRAFIJE: Ante Odak

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5