Stigla je nova Coccinelle torba, jednostavnog dizajna i nosiva od jutra do večeri

17.11.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#Karla trgovine | #torba | #Coccinelle

Jedanaest žena različitih profesija, navika i modnih stilova je 11. studenog postigla zajednički stav – nova Coccinelle Himma torbica oduševljava svojim dizajnom i savršeno se uklapa u sve stilske igre. Okupljene na “tajnoj večeri” u centru modnih trendova, elegantnoj Karla trgovini Centra Kaptol, proslavile su dolazak Coccinelle Himma torbice, nove modne ikone, ali i uživale u međusobnom druženju. 

Nova Coccinelle torbica Himma

U sve je Karla trgovine stigla nova Coccinelle torbica, simboličnog imena Himma. Elegantnog dizajna, ova torbica nosi moćno ime povezano s “najsnažnijom silom sadržanom u čovjeku”. 

Upravo takve žene, snažne, odlučne, jedinstvene i afirmirane imale su prve priliku Coccinelle Himma torbicu ukomponirati u svoj jedinstveni stil. Vjerne Coccinelle torbicama, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Mila Elegović, Nataša Janjić Medančić, Lidija Lešić, Dora Martinović, Ivana Pavić i Nika Turković, okupile su se na “tajnoj večeri” u centru modnih trendova, Karla trgovini Centra Kaptol te u ugodnoj, intimnoj atmosferi uživale u ekskluzivnom predstavljanju i druženju uz novu ikonu stila, Himma torbicu.  

Izuzetno elegantnog dizajna, Coccinelle Himma torbica je suvremen i atraktivan modni dodatak. Jednostavne konstrukcije, prepoznatljiva je po poklopcu koji krasi lagana kopča u obliku trzalice. Himma dolazi u tri veličine, u velikom izboru elegantnih boja te završnoj obradi s metalik ili kroko-efektom. Vrlo je praktična, sa savršenom unutarnjom organizacijom prostora. Stoga se apsolutno preporučuje za predstojeću sezonu blagdanskih proslava i događanja jer je nosiva od jutra do večeri, zaključuju snažne Coccinelle žene. 

Vinka Matijević

Nova kolekcija Himma torbica dostupna je u svim Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili web-trgovini www.karla.hr.   

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5