Popularni talijanski outlet ovog se vikenda otvara nakon preuređenja

15.03.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#designer outlet | #outlet

Ukoliko nas redovito čitate, za ovu našu preporuku outleta već sigurno znate. Intrend – Diffusione Tessile, među hrvatskim je kupcima poznat i kao Max Mara outlet ili barem factory store u kojem se prodaje višak iz proizvodnje raznih Max Mara brendova kao što su Weekend Max Mara, Sportmax, Sportmax Code, Max&Co., Marella i drugi. Najbliži nama nalazi se kraj Trsta, a upravo on sutra se ponovno otvara nakon preuređenja.

Ta nama najbliža Intrend trgovina nalazi se u mjestu Muggia kraj Trsta, a prva iduća je u Noventi di Piave. Iako postoji jedna i u Parndorf designer outletu kraj Beča, nema sumnje da su ove dvije Intrend prodavaonice najposjećenije kada je riječ o Hrvatima koji kupuju u susjedstvu. 

Intrend smo otkrili još prije nekoliko godina i postao nam je nešto poput omiljene javne tajne. Volimo ondje navraćati iz više razloga:

  • mogu se pronaći super kvalitetni vuneni kaputi po prihvatljivim cijenama
  • trgovina obiluje svečanim haljinama za koje smo sigurni da ih nećemo sretati svugdje po gradu
  • Intrend ima i odlične modne dodatke, naročito cipele

Otvorenje preuređene Intrend Muggia prodavaonice

Kao što smo naveli u uvodu, Intrend Muggia prodavaonica dočekuje nas od sutra u posve novom ruhu.

“Posjetite nas kako biste otkrili novi izgled trgovine, isprobali sve naše nove usluge i inspirirali se kolekcijom proljeće-ljeto”, pišu na službenoj web stranici.

Ako u subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka posjetite novootvoreni dućan, odnosno veliki ljetni ceker, imate je mogućnost besplatno personalizirati svojim inicijalima i jednim od šalova u boji koju želite.

A što biste sve mogli kupovati ondje, pogledajte u webshopu – dobra je vijest da su cijene na licu mjesta uvijek nešto niže nego na webu.

FOTOGRAFIJE: Intrend

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5