Inuikii čizme na sniženju F-2-min

Adresa na kojoj su Inuikii buce uvijek snižene

16.11.2023. | AUTOR: Iva Kordić

Modne i beauty priče | Modne priče
#Inuikii | #čizme

O Inuikii bucama pisali smo vam prošle godine kada smo ih opisali kao model koji je zadominirao najvažnijom modnom pistom: gradskim ulicama. Kroz razgovor s frendicama i razne diskusije na društvenim mrežama, vidimo kako su Inuikii čizme i dalje veliki zimski favorit pa smo, prije nego nas minusi dočekaju, istražili gdje se mogu kupiti na sniženju.

I pronašli smo adresu gdje su uvijek snižene.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Veronika Haborak (@veronica.haborak)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli I N U I K I I (@inuikii)

Inuikii čizme tražene su i ove zime

A ta adresa je Best Secret, svojevrsni outlet o kojem smo već toliko puta pisali, a planiramo i u budućnosti jer je prava riznica kvalitetnih modnih komada po (znatno) pristupačnijim cijenama. Inuikii je samo jedan u nizu izvrsnih brendova koji se mogu pronaći u aplikaciji (ili na web stranici) na kojoj možete kupovati isključivo s pozivnicom. Kako, ukratko, funkcionira ovaj shop? BestSecret na jednom mjestu donosi više od 3.000 brendova, među kojima se mogu pronaći i mnoga luksuzna imena. Proizvodi su sniženi i do 80%, a ponudu je dobro redovito pratiti jer se novi artikli dodaju svakog dana u ponoć.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli I N U I K I I (@inuikii)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fredrica Eriksson (@fredricae)

Dakle, da biste kupovali, trebate pozivnicu, odnosno kod kojeg upisujete prilikom prijave na aplikaciji, a možete ga dobiti od postojećeg člana Best Secreta. Članstvo je besplatno i neprenosivo.

Ako ste zapikirali Inuikii čizme, razveselit će vas vijest da je na Best Secretu dostupan zbilja širok izbor modela: visokih, nižih, od brušene ili glatke kože, s krznom, u metalik varijanti, jarkih boja… Recimo, u trenutku pisanja članka, na stranici je bilo dostupno stotinjak buca, no brojka varira ovisno o veličini koju tražite. Inuikii čizme snižene su od 20 do 40%, ovisno o modelu, a iz vlastitog iskustva napominjemo da je dobro pratiti cijene jer one variraju, kao i pretplatiti se na newsletter na koji dolaze obavijesti kada je proizvod s liste želja snižen. Best Secret ponekad nudi i dodatna sniženja u obliku kodova za, recimo, 10 ili 20% popusta pa ih možete pokušati uloviti i na takvoj akciji.

Podsjetimo, cijena dostave za Hrvatsku je 4 € (besplatna je za narudžbe iznad 29,90 €), a paket najčešće dolazi u roku između 4 i 7 radnih dana. Moguće je kartično plaćanje ili plaćanje PayPalom, a narudžbu dostavlja DHL ili neki od njihovih partnera, ovisno o tržištu. Povrat je besplatan.

Gdje još kupiti Inuikii čizme?

Osim na Best Secretu, Inuikii čizme moguće je naručiti sa službenog web shopa koji omogućuje besplatnu dostavu unutar Europske unije, a tu je i voucher sa 10% popusta na prvu narudžbu. Dostupne su i u Hrvatskoj, i to u Paramount trgovinama i web shopu, zatim u Karli, na Answearu, web shopu ecipele.hr, na AboutYou, u Fashion & Friends trgovinama, na Modivu

FOTOGRAFIJE: Inuikii, Best Secret, Instagram

NASLOVNA FOTOGRAFIJA: Instagram @veronica.haborak, @fredricae

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5