Max Mara outlet: Mjesto gdje dizajnerske komade nabavljamo po super cijenama

06.05.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#outlet

Odlazite li u Italiju u shopping, naročito u njene outlete poput Novente di Piave i Palmanove, dosad ste već vrlo vjerojatno upoznati s trgovinom Intrend – Diffusione Tessile, koja je među hrvatskim kupcima poznata i kao Max Mara outlet. I mi ondje kupujemo već neko vrijeme i možemo pohvaliti ne samo kvalitetu komada, već i mnogo pristupačnije cijene no što je inače slučaj s Max Marom.

Max Mara outlet

Nama najbliža Intrend trgovina nalazi se u mjestu Muggia kraj Trsta, a prva iduća je u Noventi di Piave. Iako postoji jedna i u Parndorf designer outletu kraj Beča, nema sumnje da su ove dvije Intrend prodavaonice najposjećenije kada je riječ o Hrvatima koji kupuju u susjedstvu. Intrend smo otkrili još prije nekoliko godina i postao nam je nešto poput omiljene javne tajne. Volimo ondje navraćati iz više razloga:

  • mogu se pronaći super kvalitetni vuneni kaputi po prihvatljivim cijenama
  • trgovina obiluje svečanim haljinama za koje smo sigurni da ih nećemo sretati svugdje po gradu
  • Intrend ima i odlične modne dodatke, naročito cipele
Max Mara outlet

No, u čemu je točno fora s Intrendom

i je li on doista Max Mara outlet?

Ukratko, jest, i iako ne dijele isto ime, u Intredu se prodaju komadi raznih brendova unutar Max Mara grupacije koji su proizvedeni kao višak. To znači da ćete ovdje pronaći dizajn brendova kao što su sama Max Mara, zatim Weekend Max Mara, Sportmax, Sportmax Code, Max&Co. i mnogi drugi. Na komadima koji se prodaju u Intrendu nećete vidjeti obilježja tih brendova, jer ne dolaze sa svojim originalnim markicama s kojima bi inače dolazili, no po dizajnu, materijalima i cijenama možete otprilike pretpostaviti za koji su brend proizvedeni.

Primjerice, kašmirski vuneni kaputi su zaštitni znak Max Mara i u Intrendu se prodaju po uvjerljivo najvišoj cijeni u odnosu na druge kapute, no i dalje vrlo popularnoj za tako kvalitetan zimski komad. Osim komada iz Max Mara grupacije koji su višak, Intrend u svojim trgovinama zastupa i vlastite kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Max Mara outlet

Dakle, Intrend je u vlasništvu Max Mare, najveće grupacije za žensku modu u Italiji, i zbog svoje poveznice s brendom (odnosno, brendovima), može ponuditi velik izbor proizvoda i izuzetnu kvalitetu po vrlo kompetitivnim cijenama. Nama se sviđa što ondje baš uvijek pronađemo nešto za sebe, bilo da smo krenuli u plansku kupovinu ili smo bez nekih naročitih očekivanja došli provjeriti situaciju.

Volimo ženstven, elegantan, na trenutke i urban talijanski dizajn po kojem su postali poznati brendovi u sklopu Max Mare, a možda najviše nam se sviđa činjenica što nas u Intrendu redovito očekuju komadi koji će se u našim garderobama zadržati mnogo dulje od jedne sezone. Ponuda obuhvaća proizvode za žene svih godina, modnih izričaja, ali i građa tijela, pa je trgovina Intrenda jako dobro prihvaćena među ženskom publikom.

Ako vam Trst, Venecija ili Beč nisu usput u skorije vrijeme, Intrend ima svoj web shop koji dostavlja i u Hrvatsku. Na njemu ćete pronaći sve ono što i u Intrend trgovinama, no moramo vas upozoriti da se cijene na talijanskoj i na hrvatskoj stranici dosta razlikuju, pa je možda bolje kupovati na licu mjesta, po talijanskim cijenama. Uzet ćemo primjer jedne ružičaste koktel haljine; na talijanskom Intrendu prodaje se po cijeni od 155 eura, a na hrvatskom po 175 eura. Razlika svakako nije malena i treba to imati na umu prije nego se odlučite na shopping.

Intrend je baš prije 2 tjedna objavio svoje novitete za proljeće i ljeto 2023. u obliku lookbooka, pa tu možete vidjeti što nam za toplije dane sugerira ovaj popularni outlet brend iz slavne modne grupacije. Mi smo u nastavku izdvojili nekoliko haljina i cipela koje su nam privukle pozornost pri pregledavanju Intrend web trgovine.

Kupujete li u Intrendu putem interneta:

  • dostava se odvija posredstvom UPS-a, a paket na kućnu adresu dolazi nakon 3 do 6 radnih
  • Iznosi li vaša narudžba manje od 100 eura, dostava će biti naplaćena 13 eura, u protivnom je besplatna
  • Ako vam proizvod nije odgovarajuć, moguć je povrat, no plaća ga kupac

FOTOGRAFIJE: Intrend

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5