Iz poliklinike Optical Express dolaze najdoktori oftalmolozi u 2023., prema odabiru pacijenata

01.12.2023. | AUTOR: After5

Očuvanje zdravlja
#Optical Express

Ovo je jubilarna, deseta godina objavljivanja liste najboljih liječnika, a kriteriji prema kojima je portal Najdoktor.com odabrao najkvalitetnije stručnjake obuhvaćaju ukupan broj komentara, omjer pozitivnih i negativnih komentara te ocjenu kvalitete komentara.

Kada je riječ o zdravlju, posebno očnom, povjerenje u svoje liječnike od ključne je važnosti. I upravo to povjerenje pacijenata u svoje doktore i stručnjake iz područja oftalmologije stvorilo je tri iznimna liječnika koji su proglašeni najdoktorima 2023. godine prema odabiru pacijenata. Dean Šarić, Miro Kalauz i Marin Belak, tri vrhunska oftalmologa i članovi poliklinike Optical Express, prepoznati su zbog svojeg izvanrednog doprinosa u očnoj medicini.

Dean Šarić, dr.med.: Lider u refrakcijskoj i transplantacijskoj kirurgiji

Doc. dr. sc. Dr. Dean Šarić, dr. med. Vodeći je refrakcijski i transplantacijski kirurg s impresivnim dvadesetogodišnjim iskustvom u području laserske korekcije vida. Osim toga, može se pohvaliti iskustvom od preko 25.000 uspješno obavljenih zahvata i 2.000 transplantacija. Njegovo stručno znanje i vještine postavili su ga na vrhunac oftalmološke kirurgije, a pacijenti diljem Hrvatske i šire prepoznaju ga kao vrhunskog stručnjaka na svom području.

Dr. Dean Šarić je prošao dug put obrazovanja i usavršavanja kako bi postao priznat liječnik. Nakon diplomiranja na Medicinskom fakultetu, posvetio se oftalmologiji i kontinuirano se usavršavao u svojoj specijalizaciji. Svojim predanim radom i posvećenošću postao je pravi autoritet u laserskoj korekciji vida te je pomogao tisućama pacijenata da povrate svoj vid i poboljšaju svoju kvalitetu života.

Miro Kalauz, dr.med.: Uvijek posvećen pacijentima

Profesor dr. sc. Miro Kalauz, dr. med., također je jedan od najdoktora 2023. godine, prema izboru pacijenata. Njegova bogata akademska i klinička karijera ostavlja dubok dojam na pacijente i stručnjake u području oftalmologije.

Nakon završetka Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. Kalauz se posvetio daljnjem obrazovanju i usavršavanju. Magistrirao je na temu intraokularnih leća kod operacije mrene, a doktorirao na temu kontaktnih leća i keratokonusa. Njegova sposobnost da složene medicinske informacije prenese na razumljiv način pacijentima čini ga iznimno voljenim liječnikom među onima koji se obraćaju za pomoć.

Marin Belak, dr.med.: Oftalmolog s bogatim iskustvom

Marin Belak, dr.med., specijalist oftalmologije, svoje je stručno obrazovanje i usavršavanje stekao je u renomiranim medicinskim ustanovama u zemlji i inozemstvu, uključujući KBC “Sestre milosrdnice” u Zagrebu, klinike u Njemačkoj, Engleskoj i Americi, te dodatnu stručnu edukaciju u Španjolskoj, Italiji i Švicarskoj. To iskustvo i obrazovanje omogućuju mu da pruži najbolju skrb pacijentima s različitim oftalmološkim potrebama.

Jedan od ključnih razloga zašto je Marin Belak prepoznat kao najdoktor 2023. godine jest njegova predanost pružanju vrhunske skrbi pacijentima. Njegova sposobnost postavljanja preciznih dijagnoza i pravilnog liječenja te briga za pacijente tijekom cijelog procesa čine ga pravim uzorom u području oftalmologije.

Optical Express: Partner za zdravlje očiju

Optical Express ne samo da nudi vrhunske medicinske usluge i ima najdoktore, već i stavlja naglasak na izgradnju povjerenja s pacijentima. Svi kirurzi u Optical Expressu imaju bogato iskustvo i tisuće obavljenih zahvata u svojim karijerama, što ih čini vodećim stručnjacima u svojim specijalnostima. To znači da svaki pacijent može imati potpuno povjerenje u svoje liječnike i biti siguran da će proći kroz postupak s najvišim standardima kvalitete.

Jedna od najvažnijih stvari koja razdvaja Optical Express od drugih klinika je njihova posvećenost tehnologiji. Uvođenje najnovijih tehnoloških dostignuća omogućava bolje rezultate i manje invazivne zahvate. To znači brži oporavak i manje nelagode za pacijente. U studiji provedenoj na 190.231 pacijentu Optical Express grupe u Europi s najčešćim dioptrijama koje se skidaju, čak 99,2% pacijenata postiglo je stopostotni vid nakon zahvata. Ovo su impresivne brojke koje svjedoče o izvrsnosti i stručnosti liječnika u Optical Expressu.

Osim laserske korekcije vida, Optical Express nudi i druge oftalmološke zahvate, uključujući operaciju sive mrene i zamjenu očne leće. Njihova sveobuhvatna skrb za oči osigurava da pacijenti dobiju najbolju moguću brigu i postignu izvanredne rezultate, bez obzira na svoje potrebe.

Skidanje dioptrije: Kako do savršenog vida?

Paketi za korekciju vida omogućuju pacijentima da dobiju sve što im je potrebno po povoljnoj cijeni. To uključuje pregled, sam zahvat i postoperativnu skrb. Ovaj pristup omogućuje pacijentima da znaju točno koliko će koštati njihova korekcija vida, bez skrivenih troškova ili iznenađenja.

Za sve informacije i pitanja možete kontaktirati polikliniku na info@opticalexpress.hr ili ih možete nazvati na broj telefona 01 5625 450.

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5