Poliklinika Mazalin proslavila je 13. rođendan ulaskom u novi, suvremeni prostor

30.10.2023. | AUTOR: After5

Očuvanje zdravlja

Najsuvremenija oprema, vrhunski stručnjaci i ugodan interijer obilježja su Poliklinike Mazalin, jedne od najcjenjenijih u Zagrebu, pa i šire. Ove su godine proslavili 13 godina postojanja velikim tulumom za partnere i prijatelje proteklog vikenda, ali i useljenjem u novi prostor koji se prostire na više od 250 kvadratnih metara.

Poliklinika Mazalin

Poliklinika Mazalin

Interijer je uredio MMI studio u modernom stilu koji ne nalikuje zdravstvenoj ustanovi; pastelne boje, puno zelenila i blagih linija djeluju umirujuće i opuštajuće. 

Priča o Poliklinici Mazalin počinje prije 13 godina, kad je dr. Tihana Mazalin otvorila svoju ginekološku ordinaciju u Zagrebu. Od samo dvije zaposlene 2011. i skromne ordinacije, danas su došli do jedne od najsuvremenije opremljenih poliklinika u Zagrebu pa i šire, koja se ponosi i jednim od najboljih trudničkih centara u Hrvatskoj za vođenje trudnoće, čemu svjedoči više od 1.000 trudnica godišnje.

Poliklinika Mazalin

U Poliklinici Mazalin danas radi 12 vrhunskih stručnjaka, a osim u području ginekologije i vođenja trudnoće, pružaju sveobuhvatnu zdravstvenu njegu i iz radiologije, dermatologije, interne medicine, endokrinologije te estetskih tretmana u sklopu sestrinske firme. Predanost cjelovitom pristupu svakom pacijentu znači da se pridaje pozornost svakom detalju i svim segmentima zdravlja – tijelu, umu i duhu.

„Sveobuhvatni, holistički pristup svakom pacijentu nešto je što razvijamo od samih početaka, a uz širenje tima, usluga i veći, ugodniji prostor to im možemo i pružiti. Ponosni smo na to što naši pacijenti, u pravilu, ostaju godinama s nama, što nam je jako važno jer to znači da nam vjeruju. Nastavit ćemo raditi na tome da stvaramo prostor pun povjerenja“,  rekla je dr. Tihana Mazalin, ravnateljica Poliklinike.

Poliklinika Mazalin, Tihana
Tihana Mazalin

Za rast i razvoj poslovanja u posljednjih osam godina jedna od najzaslužnijih je izvršna direktorica i suvlasnica Poliklinike, Matija Matea Stojić, koja je potpuno digitalizirala poslovanje te proširila tim i portfelj usluga. Tako je od jedne ginekološke ordinacije nastala Poliklinika Mazalin.

„U ovih 13 godina prošli smo brojne izazove i promjene, a upravo ti neki teški dani naučili su nas da uvijek treba imati vjere u naše vlastite sposobnosti i nikad se ne predati. Stalno ulaganje u ljude i njihovo zdravlje put je kojim ćemo nastaviti kročiti, uz podršku naših partnera i pacijenata. Ono što nas izdvaja od drugih i što je jedna od tajni našeg uspjeha je zaista holistički pristup zdravstvenoj njezi, oko čega smo svi strastveni. To se, vjerujem, i vidi u našem svakodnevnom radu. Želimo i dalje postavljati najviše standarde u hrvatskom zdravstvu te razvijati naše usluge“, rekla je Matija Matea Stojić.

Tihana Mazalin, Din Rizvanbegović, Matija Matea Stojić

Više od 30 godina iskustva i znanja, brojne nagrade i certifikati dokazuju izvrsnost liječnika i sestara Poliklinike, a stručnost i profesionalnost savršeno se nadopunjuju s nježnim pristupom, koji im omogućuje da se potpuno i detaljno posvete svakom pacijentu.

Poliklinika Mazalin ostaje posvećena svojoj misiji pružanja najbolje moguće zdravstvene skrbi svojim pacijentima. Ovaj novi razvoj predstavlja znak trajnog opredjeljenja Poliklinike Mazalin za izvrsnost i kontinuirani napredak.

FOTOGRAFIJE: Dino Ninković

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5