Dizajnerske haljine čije su cijene prepolovljene 

09.05.2024. | AUTOR: Iva Kordić

Modne i beauty priče | Modne priče
#dizajnerski komadi | #Outnet | #party haljine | #outlet | #haljine

U potrazi za dizajnerskim haljinama po pristupačnijim cijenama, prva adresa kojoj se okrećemo je Outnet. O njemu smo vam pisali ovdje. Ukratko, riječ je o Net-a-Porterovom outletu na kojem je niz artikala iz sfere dizajnerske i luksuzne mode dostupan po znatno povoljnijim cijenama, ponekad nižima i do 70-80%. Sada smo u fokus stavili Outnet haljine (ipak je sezona svečanosti), i to modele čija je cijena – prepolovljena! Dakle, napravili smo mini-selekciju i na jedno mjesto stavili Outnet haljine snižene od 50% naviše, a super je stvar što su mnoge od njih dostupne i u svim veličinama.

Adresa na kojoj sniženja uvijek traju

Outnet volimo jer sniženja na njemu traju cijele godine, a ponuda je posebno dobra kada je aktualan Clearance ili, još bolje, extra popust na Clearence sniženje. Tada treba biti brz jer stvari zbilja brzo odlaze, a tko je “najbrži prst”, može uloviti odjevne komade, cipele i dodatke s dizajnerskim proizvodima, po više nego atraktivnim cijenama u odnosu na redovne. Na Outnet haljine svakako vrijedi obratiti pozornost jer se među njima mogu pronaći modeli iz dizajnerskih kuća kao što su Khaite, Diane von Furstenberg, Oscar de la Renta, Marchesa Notte, Zimmermann, Valentino i Dolce&Gabbana, a tu su i one povoljnije opcije iz dizajnerskog svijeta, poput brendova Maje, Ganni i Sandro.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli THE OUTNET (@theoutnet)

Pri prvom pogledu na Outnet haljine, lako je primijetiti kako su najzastupljeniji raskošniji, svečaniji modeli. Na njima je fokus i u našoj selekciji haljina, no ima tu i modela za svaki dan, za posao ili izlazak. Zajedničko im je da su cijene prepolovljene, odnosno snižene su barem 50%, a dizajnerske Outnet haljine mogu se pronaći već po cijeni od devedesetak eura, koliko košta jedan Ganni model. Inače, Outnet je fokus stavio na kvalitetnu korisničku uslugu i ekspresnu dostavu. Ako ste jednom naručili s Outneta, vjerujemo kako ste, kao i mi, oduševljeni što je paket već za dan i pol do dva bio na vašim vratima. Međutim, brzu dostavu prati i cijena pa shipping iznosi 24 eura.

Outnet haljine snižene od 50% naviše

Oscar de la Renta

FOTOGRAFIJE: Outnet, Instagram

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5