Poliklinika Hospitalija – sveobuhvatna zdravstvena i psihološka pomoć neurološkim bolesnicima

28.02.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Očuvanje zdravlja
#Hospitalija

Zagreb je od početka godine bogatiji za vrhunski opremljenu specijaliziranu zdravstvenu ustanovu. U Centru Bundek svoja vrata otvorila je poliklinka za neurologiju Hospitalija iza koje stoji liječnica s 20-godišnjim specijalističkim iskustvom, izv.prof.dr.sc. Ivana Zadro, neurolog, subspecijalist neuroimunologije.

Dr. Ivana Zadro, Poliklinika Hospitalija
Dr. Ivana Zadro

Poliklinika Hospitalija nudi usluge specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite, dijagnostike i medicinske rehabilitacije iz područja neurologije. Hospitalija je opremljena najmodernijom dijagnostičkom opremom te prati pacijente kroz sve faze terapije, od savjetovanja i dijagnoze do liječenja i rehabilitacije.

„Poliklinika Hospitalija otvorena je s ciljem objedinjavanja usluga iz šireg područja neurologije na jednom mjestu. Želja nam je neurološkim bolesnicima i njihovim obiteljima pružiti sveobuhvatnu zdravstvenu i psihološku pomoć, te im olakšati put prema boljem i kvalitetnijem životu. Uz stručni tim i primjenu najsuvremenijih tehnologija i dijagnostičkih postupaka, cilj nam je umanjiti stres, neizvjesnost i duga bolnička čekanja, koje se često pojavljuju u procesu dijagnostike i liječenja neuroloških stanja“, rekla je doktorica Ivana Zadro.

Dr. Ivana Zadro, Poliklinika Hospitalija
Dr. Ivana Zadro, Poliklinika Hospitalija

Hospitalija je suvremeno uređena neurološka poliklinika koja na površini od 150 m2 ima četiri ordinacije te najnovije uređaje za EEG, EMNG, polisomnografiju i color dopler.

Posebnost Hospitalije, među ostalim, je i u usluzi kognitivne rehabilitacije demencije gdje se na specifičan interdiscilipinaran način pristupa liječenju bolesti koja zahvaća sve više starije populacije.

Dr. Ivana Zadro, Poliklinika Hospitalija

S neprocjenjivim iskustvom iz najvećeg nacionalnog bolničkog centra, gdje se susretala s najtežim dijagnozama i kompleksnim terapijama, kroz djelatnost u poliklinici Hospitalija želi praksom koja odgovara brzom i dinamičnom vremenu i okruženju pružiti pacijentima vrhunsku uslugu.

Doktorica Zadro autorica je niza znanstvenih radova u stručnim domaćim i stranim časopisima kao i koautor poglavlja nastavnih tekstova u sveučilišnim udžbenicima. Sudjelovala je kao suradnik u radu nekoliko znanstveno istraživačkih projekata Ministarstva znanosti i Hrvatske naklade za znanost. Od 2022. izabrana je za naslovnog izvanrednog profesora, od 2023. godine ima znanstveno zvanje znanstvenog suradnika, a od 2016. godine ima naziv primarijus.

Dr. Ivana Zadro, Poliklinika Hospitalija

Uz doktoricu Zadro, tim Hospitalije čine vrhunski stručnjaci u različitim neurološkim i bliskim područjima, od subspecijaliste epileptologa, subspecijaliste za neuromuskularne bolesti, somnologa, psihijatra, psihologa i nutricioniste. Stručnjaci u poliklinici Hospitalija bave se dijagnosticiranjem i liječenjem migrene i ostalih glavobolja, epilepsije i ostalih poremećaja svijesti, multiple skleroze, moždanog udara, demencije uključujući i Alzheimerovu bolest, Parkinsonove bolesti,  bolesti živaca i mišića, poremećaja spavanja i drugih neuroloških bolesti.

Dr. Ivana Zadro, Poliklinika Hospitalija

 „Pozivam pacijente da nam se obrate s punim povjerenjem. Okupili smo izvrstan, iskusan i heterogen tim stručnjaka iz različitih domena koji će znati na stručan i human način voditi pacijenta od dijagnoze do liječenja. Naša je glavna želja razviti osjećaj sigurnosti i povjerenja kod naših bolesnika, pružiti im sve potrebne informacije i pažljivo ih voditi kroz cjelokupni zdravstveni proces u borbi s neurološkim bolestima“, istaknula je doktorica Zadro.

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5