Ljeto se bliži, a mi već imamo favorite među sandalama: Devet modela u koje bismo investirali

02.04.2024. | AUTOR: Hana Bartolović

Modne i beauty priče | Modne priče
#sandale | #& Other Stories

Kada sam vam nedavno pisala o trgovini u kojoj se trenutno mogu pronaći svi najtraženiji modeli tenisica (a to je & Other Stories), rekla sam da ću se u budućnosti spomenuti i toga koje se druge komade isplati kupiti u & Other Storiesu. Ondje sam se našla u veljači i na police i vješalice bečke trgovine taman je došla nova kolekcija za prijelazne dane. Brend je izbacio i nekoliko teasera u vidu sandala; jedan skroz minimalistički s tankim kožnim remenčićima, a drugi s velikom floralnom aplikacijom koja je de facto bila najava značajnog proljetnog trenda. Oba modela uživo su na mene ostavila dobar dojam, pa sam znala da će se isplatiti pričekati proljeće da vidimo koje će još stilove sandala & Other Stories izbaciti za najtopliju sezonu.

& Other Stories sandale za ljeto

sandale za ljeto, & Other Stories

Jedna od stvari koja mi se sviđa kod ovog brenda je što nema ekstenzivnih kolekcija s masom istih komada. Ne samo da je umarajuće sve pregledati, već se i zapitaš kome točno treba toliko robe. Ova se prednost naročito dobro vidi u ponudi cipela s & Other Stories potpisom. Sandala za proljeće i ljeto nema u desecima varijacija na temu, već se ide “u glavu”, s nekoliko ključnih modela koji su jako dobro promišljeni, namijenjeni različitim prigodama i super nosivi.

sandale za ljeto, & Other Stories
sandale za ljeto, & Other Stories

Iako je težište na minimalizmu, & Other Stories uspijeva unijeti tu dozu twista na pojedine modele, zbog kojih vam srce malo zatitra i instinktivno ih poželite imati u vlastitoj garderobi. Dva su lijepa, rekla bih čak i statement modela koja je brend ponudio za proljeće 2024., a oslanjaju se upravo na trend cvjetnih aplikacija. Bijele sandale dolaze s visokom, skulpturalnom “cvjetnom” petom, dok crne na ugodnu block petu imaju efektni bijeli cvijet s prednje strane. Minimalistice će biti zainteresirane i za super minimalnu izvedbu crnih sandala, bez cvijeća i u nude ili u srebrnoj varijanti.

sandale za ljeto, & Other Stories 2024

Spomenute sandale izbor su koji se isplati, jer znate da ćete ih nositi na posao, sastanke, evente, vjenčanja, promocije, rođendane, prve pričesti, krizme i sve što se nađe na vašem putu od posebnih prigoda ovog proljeća.

S druge strane, imamo i dva stila & Other Stories sandala za svaki dan koje su po meni ne samo odlično izabrane, već i kvalitetno napravljene. Jedne su sasvim ravne, reklo bi se po uzoru na slavni Hermès Oran model sandala, a druge se dizajnom oslanjaju na model Ginza brenda The Row, koji se brzo prometnuo u apsolutnog bestsellera.

Ovu selekciju moguće je pronaći u & Other Stories web shopu. Cijene modela kreću se između 100 i 200 eura.

FOTOGRAFIJE: & Other Stories

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5