Vrijeme je za novu kremu za lice: Kiehl’s predstavlja adut za masnu i mješovitu kožu

13.09.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Beauty priče
#Kiehl's

Iako mlađa koža možda ne pokazuje značajne znakove starenja kože, degradacija kolagena može započeti već u dobi od 20 godina, pri čemu se kod masne kože jače vide znakovi gubitka kolagena, što uključuje vidljive pore, sitne bore i neujednačenu cjelokupnu teksturu.

Kiehl’s Super Multi-Corrective Soft Cream, nova superbogata gel hidratacijska krema, djeluje na sedam znakova vidljivog starenja masne i mješovite kože, što ju čini savršenom opcijom za mlađu kožu, kao i za početak uvođenja rutine protiv znakova starenja kože.

Kiehl's Super Multi-Corrective Soft Cream

Super Multi-Corrective Soft Cream

Super Multi-Corrective Soft Cream vidljivo učvršćuje i popunjuje kožu, istovremeno smanjuje pojavu bora, pojačava sjaj i poboljšava elastičnost kože kako bi se stvorila glatkija tekstura i ujednačeniji ton. Umirujuće, lagane teksture koja se trenutno upija u kožu i tako pomaže popraviti i nadoknaditi kolagen i obnoviti temelj kože uz osvježavajuć i nemastan osjećaj te uz 96% koji se slažu da su vidljivi rezultati protiv znakova starenja kože, sa završnim slojem bez sjaja.*

Kiehl's Super Multi-Corrective Soft Cream

Ključni sastojci omogućuju dvostruku potporu kolagenu, između ostalog ProxylaneGX, višestruko patentirani sastojak koji je klinički ispitan za bolji osjećaj čvrstoće, elastičnosti i vidljivo poboljšavanje kontura lica. Adenozin, koji umiruje kožu i smanjuje vidljivost bora, i novi supersastojak Capryloyl Glycine, koji aktivno smanjuje višak sebuma kako koža ne bi izgledala sjajno.

Super Multi-Corrective Soft Cream pridružuje se Kiehl’s Super Multi Corrective liniji, koja uključuje Super Multi-Corrective Cream, kremu za lice i Super Multi-Corrective Anti Aging Eye Cream, kremu za područje oko očiju.

Maloprodajna cijena Super Multi-Corrective Soft Cream kreme za lice je 83 € / 625,36 kn, a možete je pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na www.kiehls.hr.

FOTOGRAFIJE: Kiehl’s

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5