Novu sezonu obilježit ćete novom torbom? Bacite pogled na modele za proljeće 2024.

09.04.2024. | AUTOR: Iva Kordić

Modne i beauty priče | Modne priče
#torba | #dizajnerske torbe

Iako joj je funkcionalna strana primarna, torba je ipak mnogo više od od toga pa je podjednako volimo i zbog njezine estetske strane. To je i razlog zašto prije kupnje volimo dobro “prostudirati” ponudu i napraviti pametan izbor jer se najčešće radi o modelu koji nas prati iz dana u dan. A ako ste odlučili novu sezonu obilježiti i novim dodatkom, bacite pogled na torbe za proljeće 2024. Okupili smo modele za svaki dan, od velikih za one koji “sve svoje nose sa sobom” pa do manjih modela, a tu je i nekoliko posebno efektnih torbi koje će izvrsno nadopuniti svečane prigode.

torbe za proljeće 2024., proljetne torbe, velike torbe, male torbe, torbe za vjenčanje
Zara

Torbe za proljeće 2024.

Nedavno smo vam pisali o Toteme T-lock modelu koji nas je uveo u proljetne dane pa se tražena torba i ovog puta našla u užem izboru. Pridružili smo joj i neke vječne dizajnerske klasike, poput Bottege Venete, Guccija i Saint Laurenta čiji prepoznatljivi modeli s proljetnom sezonom dolaze u novim iteracijama. Sveprisutna je bordo nijansa, ne samo u dizajnerskim, nego i u high street kolekcijama. I Vogue je navodi kao jedan od vodećih trendova kada su u pitanju torbe za proljeće 2024., opisujući bordo nijansu (ili Rosso Ancora ton, kako se naziva u Gucci kolekcijama), kao evoluciju efektne crvene koja je dugo bila u modnom fokusu.

Gucci

Uz bordo nijansu, torbe za proljeće 2024. donose nam i modele od prirodnih materijala poput rafije, što ih čini idealnima za toplu sezonu. Vratili su se i bucket modeli u raznim veličinama, a prisutni su i modeli u formi pismo-torbe za proljeće 2024. Nisu nimalo nepraktični, mnogi od njih dolaze u kombinaciji s tankim elegantnim remenom, a izgledaju besprijekorno i za poslovne prigode, što ih čini nosivima i u ured i za afterwork. Za posao su omiljeni maxi modeli u koje stane baš sve, a želite li napraviti mali odmak od “preobične” torbe, dizajneri su u kolekcije dodali lakirane modele koji izgledaju i cool i chic!

Torbe za proljeće 2024. namijenjene posebnim prigodama – i posebno su atraktivne! Za oko nam je zapelo par high street modela koji uključuju šljokice, školjke, rese i sjajne detalje, toliko efektne da će glamurozno zaokružiti i najbazičniju haljinu. Ionako je uvijek ključ u detaljima! Isprepleteni modeli intrecciato uzorka kojeg je popularizirala Bottega Veneta i dalje su vrlo traženi, a osim u ponudi luksuznog talijanskog brenda, pronašli smo ih i u znatno povoljnijim varijantama, poput Massimo Duttija, Manga i & Other Stories. Najbolja stvar koju nam donose torbe za proljeće 2024.? Ta što svatko može pronaći the model za sebe, nosivu mnogo duže od samo aktualne sezone jer mnoge torbe odlično spajaju klasiku i trendovske novitete.

Torbe za proljeće 2024. iz dizajnerskih i high street kolekcija

torbe za proljeće 2024., proljetne torbe, velike torbe, male torbe, torbe za vjenčanje
Saint Laurent

FOTOGRAFIJE: Mango, & Other Stories, Zara, Net-a-Porter, Arket, Massimo Dutti

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5