Twinset actitude FTwinset actitude M

Razigrani komadi iz nove Twinset kolekcije prkosit će sivim zimskim danima

10.10.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#Twinset

Twinset je eventom s temom CMYK simbolično predstavio novu kolekciju jesen-zima 23/24. Plava, magenta, žuta i crna dominiraju novom Actitude kolekcijom, donose svježinu i vibrantnost u main Twinset kolekciju, prepoznatljivu po romantičnim krojevima u pastelnim bojama, razigranim uzorcima, udobnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. Unesite kolorističke temelje u svoj ormar i na njima izgradite dobar stil, koji zasigurno neće proći nezamijećeno. 

CMYK boje kao inspiracija za novu Actitude kolekciju

U Twinset trgovine u Splitu i Zagrebu stigle su nove kolekcije jesen-zima 23/24. Atraktivni komadi iz kolekcije su kao odličan temelj za izgradnju novog jesensko-zimskog stila nametnuli upravo inspiraciju CMYK bojama. CMYK (cyan, magenta, yellow i key/black) označava nazive osnovnih boja. Akronim se najčešće koristi u tisku jer se s cijan (tirkiznom), magenta (purpurnom), žutom i crnom tiskaju sve ostale boje. Nova Actitude kolekcija nas poziva da se igramo osnovnim bojama i tako prkosimo sivim zimskim danima.

Zato su se ovog vikenda u Zagrebu okupile snažne žene, odvažnog stava i zamijećenog stila –  Ella Dvornik, Isabella Rakonić, Paula Sikirić, Luna Valas i Polina Meixner i uskočile u Twinset Actitude CMYK boje. Centrom grada su prošetale u nosivim odijelima strogog, poslovnog kroja, ženstvenom, klasičnom kostimiću s mini suknjom te haljinama koje su udobne danju, a jednako atraktivne i za večernje izlaske. Nisu ostale nezapažene jer boje, materijali i detalji u koje Twinset ulaže puno pažnje ne mogu ostati nezamijećeni. Zato Actitude kolekciju biraju praktične žene koje u trenu, bez puno razmišljanja, žele ostaviti dojam dobrog stila, a izgledati drugačije i posebno.

Dok Twinset Actitude kolekcija pršti bojama, šljokicama, životinjskim uzorcima te raznim vrstama materijala, main kolekcija ostaje prepoznatljiva po temeljnoj Twinset filozofiji. Obiluje toplim bojama, materijalima i romantičnim krojevima s dozom buntovničkog, rock’n’roll stava. Topli jesenski tonovi – karamel, bordo, zelena, osvježeni su bijelom, pastelno ljubičastom, zelenom, koje unose svježinu i dodatnu dimenziju u kombiniranju boja i tonova. 

Pletivo i dalje ima posebno mjesto u kolekciji, a ono što nas posebno raduje je povratak kultne Cécile torbice, koju je osnivačica brenda Simona Barbieri posvetila svojoj kćeri. Izrađena od mekanog materijala nalik koži, Cécile predstavlja ikonu istančanog stila i lako se kombinira.

Nove Twinset jesen-zima 23/24. kolekcije potražite u trgovinama u Splitu i Zagrebu ili u web-trgovini www.karla.hr, dok je veliki izbor modnih dodataka dostupan u svim Karla trgovinama.

FOTOGRAFIJE:

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5