Uniqlo širi svoju prisutnost oko nas: Otvorena je trgovina na povijesnoj lokaciji

18.04.2024. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#Uniqlo

Globalni trgovac odjećom Uniqlo danas otvara svoju prvu rimsku trgovinu, u kultnoj Galleria Alberto Sordi u Via del Corso, glavnoj ulici u povijesnom središtu grada. S ukupnom prodajnom površinom od više od 1.300 četvornih metara raspoređenih na tri etaže, nova trgovina sadržava žensku, mušku i dječju liniju odjeće. Ovo je druga trgovina za Uniqlo u Italiji, nakon otvaranja prve trgovine na milanskom trgu Piazza Cordusio u rujnu 2019.

Uniqlo trgovina, dućani, trgovine, Rim

Uniqlo širi svoju prisutnost oko nas, ali čini to na taktičan način. Nova trgovina u Rimu tek je druga u Italiji, a japanski brend i inače je poznat po tome da ga nema baš na svakom drugom uglu u Europi.

Nije tajna da volimo kupovati ondje, putem europskog web shopa brenda ili kada smo na putovanju u inozemstvo, a među svoje posljednje favorite uvrstili smo i ove chic hlače o kojima smo vam pisali i dobili pozitivne reakcije onih koji su ih kupili. Da, toliko su dobre, dizajnom, krojem, materijalom, čitavom izvedbom.

Uniqlo trgovina, dućani, trgovine, Rim

„Čast nam je otvoriti u glavnom gradu Italije, gradu s tako jakim kulturnim nasljeđem, i povećati našu prisutnost na talijanskom tržištu trgovinom u Galleria Alberto Sordi, važnoj maloprodajnoj lokaciji koja je otvorena prije 100 godina. Radujemo se što ćemo obožavateljima i kupcima Uniqla u Italiji, kao i posjetiteljima iz inozemstva, ponuditi našu Uniqlo LifeWear odjeću koja je stvorena na temelju naših japanskih vrijednosti kvalitete, jednostavnosti i dugovječnosti”, rekao je Mark Barnatovic, COO tvrtke Uniqlo Italia.

Uz Rim, Uniqlo ovog ljeta otvara trgovine na još četiri lokacije: u Nici, Edinburghu i dodatne trgovine u Milanu i Londonu. U svojim posljednjim predviđanjima, Fast Retailing predviđa rekordne rezultate za Uniqlo u Europi i Sjevernoj Americi ove godine, nakon što je izvijestio o prihodima i dobiti većim od očekivanih u ta dva područja.
Međutim, do ambicioznih poteza razvoja prodajne mreže na Zapadu dolazi zbog slabljenja prodaje na zrelijim tržištima, poput Japana.

Inače, novost iz Uniqlo svijeta je kolekcija s brendom JW Anderson za proljeće/ljeto 2024. Kolekcija UNIQLO i JW ANDERSON proljeće/ljeto 2024.. Riječ je o modernoj kolekciji svakodnevne odjeće koja odaje počast kultnom dizajnu iz sredine prošlog stoljeća i prikazuje umjetnike koji danas žive i rade u Londonu. Dostupna je za kupovinu u Uniqlo trgovinama i u web shopu.

FOTOGRAFIJE: Uniqlo

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5