Window shopping: Zbilja tople jakne za zimu

27.01.2023. | AUTOR: After5

Modne i beauty priče | Modne priče
#jakne | #window shopping

Taman kada smo pomislili da pravu zimu nikada nećemo dočekati, ova sezona napokon nam je pokazala svoje zube. Sada na red dolaze svi oni komadi koje prethodnih mjeseci nismo ni imali potrebe vaditi iz ormara, a glavnu riječ pri svakodnevnom odijevanju trenutno vode tople zimske jakne, koje su istovremeno i prva i zadnja crta obrane od hladnoće.

Tople zimske jakne

Budući da nas je nekoliko frendica zadnjih dana molilo za savjete gdje nabaviti dobru i kvalitetnu, prošivenu zimsku jaknu, bacili smo se u potragu i pronašli modele za sve vas koje ovih dana također razbijate glavu time otkud uopće krenuti. Za početak, ako doista želite dobru kvalitetu i zimsku jaknu koja će potrajati dulje od jedne ili dvije zimske sezone, za nju je potrebno izdvojiti nešto više novaca. Zatim, tu su još dva bitna kriterija za zadovoljiti: stil i funkcija. Dok s jedne strane želimo da naša zimska jakna doista liči na nešto, s druge strane od nje očekujemo da nas dobro ugrije i učini sve aktivnosti na otvorenom bitno podnošljivijima.

Ako se vratimo na cijene, novo izdanje Window shopping rubrike posvetili smo toplim zimskim jaknama koje trenutno možete pronaći na sniženju. Naravno, trgovci se baš i nisu isprsili s prevelikim popustima na komade za aktualnu sezonu (čast iznimkama), no i u ovoj ponudi može se pronaći nekoliko dobrih komada po bitno nižoj cijeni od one originalne. Kraći i dulji modeli, jednobojni i s printom, glossy ili mat efekta, ovo su prošivene jakne pufastog dojma koje bismo i same izabrale, kupile i nosile ove zime.

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5