zara haljine, svečane haljine, haljine za vjenčanje, haljine za posao, ljetne haljine, haljine za ljeto, zarazara haljine, svečane haljine, haljine za vjenčanje, haljine za posao, ljetne haljine, haljine za ljeto, zara

Zara haljine za proljeće 2024.: Modeli za posao i svečane prigode

03.04.2024. | AUTOR: Iva Kordić

Modne i beauty priče | Modne priče
#party haljine | #Zara | #poslovne haljine | #haljine

Spoj konstantnog praćenja trendova, cijena koje su, barem u dijelu kolekcije, i dalje pristupačne i lakoća naručivanja, s pomno osmišljenom strategijom kako bi se *add to cart* korak pretvorio u kupnju – to je ono što velik broj kupaca redovito privlači Zari. Uz ogroman raspon web shopova koji dostavljaju u Hrvatsku, španjolski modni gigant uvijek je “tu negdje” pa smo, kao pripremu za toplu sezonu, na jedno mjesto stavili najzanimljivije Zara haljine. Izborom su pokrivene sve prigode, od svakodnevnih kada će živa na termometru prelaziti 30 stupnjeva, preko poslovnih kada želimo nešto malo formalnije pa do svečanih prigoda kojih u toploj sezoni nikad ne nedostaje.

Steven Meisel

Nakratko ću se još vratiti Zarinoj popularnosti. O nevjerojatnoj pomami za sniženjima u ljetnom i zimskom razdoblju pisali smo ovdje, a željela bih se referirati na jedan nedavni razgovor s poznanicom, koji također mnogo govori o Zarinom utjecaju u modnom svijetu. Naime, iako sama vrlo rijetko kupuje u ovom high street brendu, kaže kako jednom tjedno rado poprati novitete. Više onako, iz navike, jer Zarina aplikacija zapravo donosi i presjek aktualnih trendova.

Tako je i ove sezone, kada Zara haljine donose dobar mix klasike, detalja kakve smo mogli vidjeti na modnim pistama (leopard, pleteni komadi, cvjetni detalji, bijela boja). Čini nam se kako je najveći naglasak stavljen na svečane Zara haljine koje ipak malo naginju klasici, sa satenskim modelima kao dominantnima i ovog proljeća. Interesantni su drapirani “momenti” na haljinama, a u poslovnom svijetu dominiraju košulje-haljine, posebno zgodne u ljetnim danima, kada tražimo prozračnost i lepršavost.

Presjek najljepših Zara haljina napravili smo u nastavku, podijelivši ih na tri kategorije: za posebne prigode, odlazak u ured i za ljetne dane. Naravno, najdraže su nam one “multifunkcionalne”, koje promjenom cipela ili modnih dodataka funkcioniraju u više prigoda.

Zara haljine za posebne prigode

Zara haljine za posao

Zara haljine za ljeto

FOTOGRAFIJE: Zara, Instagram @zara, Steven Meisel

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5