After5 rođendanski giveaway: Nanopresso prijenosni uređaj za kavu i New Works vrč

01.12.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Gastronomija
#Selectedd | #giveaway

After5 rođendanski giveaway nastavljamo s dizajnerskim concept storeom Selectedd, koji već nekoliko godina u srcu Zagreba donosi pažljivo odabrane dizajnerske predmete i poklone prijatelje, kolege, poslovne partnere ili ured, kućanstvo i putovanja. Ako vam je Selectedd jedna od dražih adresa u gradu, u suradnji s brendom donosimo vam dva cool proizvoda: Nanopresso prijenosni uređaj za kavu i New Works vrč! Giveaway počinje na našem Instagram profilu, 27. studenog u 20 sati, što znači da imate priliku sudjelovati u njemu točno dva dana, do 29. studenog u 20h.

Selectedd x After5 rođendansko darivanje

Nanopresso

Za naše rođendansko darivanje, Selectedd je pripremio proizvode koji će se svidjeti svima nama u pokretu, ali i obožavateljima cool dizajnerskih komada za interijer.

Wacaco Nanopresso je savršeni suputnik s kojim ćete uvijek moći popiti kavu – gdje god se nalazili! Za sve ljubitelje kave koji žele uživati u njezinom mirisu i okusu uvijek i svugdje, pa i onda kada se nalaze vani, u  prirodi ili nisu u prilici posjetiti kafić, stiže ovaj fenomenalan uređaj Wacaco – Nanopresso koji se jednostavno koristi, a kuha kavu kao najbolji barista!

Za kuhanje prefinog, kremoznog espressa potrebna vam je tek mjerica već samljevene kave i vruća voda dok će aparat sve ostalo odraditi sam zahvaljujući pritisku od 18 bara tlaka kod svakog potiska/kuhanja. Šalica i spremnik za vodu obloženi su izolacijskim materijalom koji štiti kod rukovanja od mogućih neželjenih posljedica zbog prevelike topline. Nanopresso se jednostavno čisti i održava tek brzim ispiranjem nakon upotrebe, a za potrebe temeljitijeg pranja može se rastaviti na dijelove koji se jednostavno i lako ponovno sastavljaju.

New Works

Ovaj New Works vrč „s naborima“ još je jedan u nizu originalnih predmeta koji osvajaju jednako svojim otkvačenim dizajnom, koliko i svojom funkcionalnošću – svakodnevna funkcionalnost s dodirom skulpturalnosti!

Zahvaljujući kombinaciji inoxa te dizajna koji spaja ravnu površinu i naborane dijelove, ovaj vrč reflektira svoje okruženje i sve što se u njemu zbiva – od svjetla, sjena, kretanja, stvarajući tako dodatno, uz svoju bazičnu ulogu vrča ili vaze, impresivne svjetlosne efekte u prostoru.

Kako osvojiti dva proizvoda iz Selectedda

u After5 rođendanskom giveawayu?

Procedura je sljedeća:

  • Giveaway se odvija od 27. studenog, 20:00 do 29. studenog, 20:00
  • Giveaway se odvija na našem Instagram profilu
  • Uvjet za sudjelovanje #1 je praćenje našeg Instagram profila i Instagram profila klijenta čiji proizvod darujemo
  • Uvjet za sudjelovanje #2 je komentiranje osobe s kojom biste podijelili proizvode ili koja bi isto voljela sudjelovati u giveawayu; moguće je sudjelovati s više komentara
  • Uvjet za sudjelovanje #3 je navršenih 18 godina i prebivalište u Hrvatskoj
  • Dobitnika biramo alatom za nasumičan izbor
  • Dobitnik će biti obaviješten po isteku 48-satnog giveawaya, a u toku idućeg dana: u ovom članku, u editu Instagram objave koja je ujedno i giveaway te u komentarima giveawaya

Dobitnik:

FOTOGRAFIJE: Selectedd, After5

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5