After5 rođendanski giveaway: Xiaomi pametni robotski usisavač

25.11.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Novosti
#Xiaomi | #giveaway

After5 rođendanski giveaway nastavljamo s poznatim tehnološkim brendom Xiaomi, s kojim nas veže jako lijepa suradnja, a ona je rezultirala s Xiaomi S10 pametnim robotskim usisavačem kojeg je brend ustupio kako bismo ga darovali našoj publici. Giveaway počinje na našem Instagram profilu, 25. studenog u 20 sati, što znači da imate priliku sudjelovati u njemu točno dva dana, do 27. studenog u 20h.

Xiaomi S10 pametni robotski usisavač

Xiaomi S10 pametni robotski usisavač

Xiaomi Robot Vacuum S10 robotski usisavač dolazi uz LDC navigaciju koja precizno detektira okruženje, planira i ocrtava mapu te planirano usisava. Uređaj može skenirati u 360 stupnjeva i brzo identificirati i kreirati mapu kuće, a domet skeniranja ide i do 8 metara. Prilagodite čišćenje svojim potrebama i željama – spajanjem na aplikaciju može precizno skenirati i prilagoditi čišćenje za maksimalnu učinkovitost.

U aplikaciji možete odvojiti različite dijelove kuće ili prostorije, mapirati više katova ili prostorija te odrediti područje koje želite čistiti ili zadati virtualni zid kako uređaj ne bi išao u druge dijelove kuće. Xiaomi Robot Vacuum S10 dolazi uz 4000 Pa snažnu usisnu snagu gdje ovisno o načinu rada može usisati razne prljavštine. Uređaj dolazi s 2-u-1 spremnikom za prašinu i vodu tako da istovremeno može i usisavati i prati pod. Pranje je kontrolirano, odnosno uređaj ispušta vodu jednako i postepeno kako ne bi došlo do natapanja poda.

Xiaomi S10 pametni robotski usisavač

Ovisno o materijalu poda, uređaj može prati u tri razine, a čišćenje može biti u dva pravca, odnosno u S i Y ruti čišćenja. Uređaj čisti u obliku slova S kako bi čišćenje bilo efikasnije i detaljnije, a u Y obliku simulira ručno čišćenje s lijeva na desno kako bi se učinkovito obrisale sve mrlje s poda. Uređaj dolazi s 3200 mAh velikom baterijom koja u standardnom modu može čistiti i do 130 minuta.

Uređaj ima nekoliko senzora koji mu pomažu da se manje sudara i zapinje od namještaj ili prepreke. Senzori mu pomažu detektirati objekt ili zid, prepoznati padinu te prepoznati kutove kako bi prilagodili čišćenje. Prijavom u aplikaciju možete pratiti tijek čišćenja, odabrati razne načine čišćenja, planirati i odrediti vrijeme čišćenja te razne druge mogućnosti. Uređaj dolazi uz TÜV Rheinland certifikat za cyber zaštitu i zaštitu privatnosti korisnika što uključuje zaštitu informacija iz aplikacije i prijenos podataka.

Kako osvojiti Xiaomi S10 pametni robotski

usisavač u After rođendanskom giveawayu?

Xiaomi S10 pametni robotski usisavač, After5 giveaway

Procedura je sljedeća:

  • Giveaway se odvija od 25. studenog, 20:00 do 27. studenog, 20:00
  • Giveaway se odvija na našem Instagram profilu
  • Uvjet za sudjelovanje #1 je praćenje našeg Instagram profila i Instagram profila klijenta čiji proizvod darujemo
  • Uvjet za sudjelovanje #2 je komentiranje osobe koja bi isto voljela sudjelovati u giveawayu; moguće je sudjelovati s više komentara
  • Uvjet za sudjelovanje #3 je navršenih 18 godina i prebivalište u Hrvatskoj
  • Dobitnika biramo alatom za nasumičan izbor
  • Dobitnik će biti obaviješten po isteku 48-satnog giveawaya, a u toku idućeg dana: u ovom članku, u editu Instagram objave koja je ujedno i giveaway te u komentarima giveawaya

Dobitnik:

FOTOGRAFIJE: Xiaomi, After5

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5