Kraj tjedna u znaku jabuka – dođite na Apples & Friends u Filteraju

23.10.2023. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Novosti
##MakeItCount

Kažu kako su jabuke najfinije u listopadu, a budući je kraljica voća oduvijek izvor inspiracije i simbol omiljen u brojnim kulturama, definitivno zaslužuje i svoj mjesec!

Na proslavu mjeseca jabuka – onih pravih, hrskavih – poziva i Jack, u obliku odvažnog druženja u dobrom društvu 27. listopada od 18 sati u zagrebačkom Filteraju.

Apples & Friends

Pravi okus jabuke i kokteli s potpisom Dominika Bečvardija, jednog od najtalentiranijih domaćih barmena zovu na #MakeItCount trenutke kao osvježavajući uvod u vikend u zanimljivom concept & coffee shopu u centru grada.

Coffee shop koji je, osim po dobroj kavi, poznat i po zero-waste principima te poticanju inspirativne komunikacije, mjesto je susreta Jacka i prijatelja biranih jesenskih okusa.

Bečvardi, suvlasnik bara Peaches & Cream i glavni predavač na Raise the Bar akademiji te brend ambasador Brown Formana osmislio je primamljive koktele inspirirane jabukom. Na druženju u Filteraju moći ćete se okušati i u kvizu znanja o jabukama, stoga slobodno obnovite svoje znanje o rajskom voću, jer najuspješniji osvajaju koktel!

Live acoustic nastup Marka Bošnjaka

Uz otkrivanje odvažnih okusa, Apples & Friends je prilika da poslušate jednog od najuzbudljivijih imena na domaćoj glazbenoj sceni, Marka Bošnjaka. Live acoustic mladog kreativca čije pjesme već neko vrijeme osvajaju publiku dodatni je razlog da proslavite petak u znaku jabuka u Filteraju!

Sunset Jazz, Coffee Smith, Apple Shot – kojim ćete koktelom nazdraviti s prijateljima? Otkrijte u Filteraju u petak 27. listopada!

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5