Veliki uspjeh zagrebačkog Boogie Laba: Uskoro otvaraju lokal u New Yorku

24.01.2024. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Novosti | Gastronomija
#Boogie Lab

Nakon nepunih godinu dana poslovanja redovi za Boogie Lab u Parku Kneževa i dalje se ne smanjuju. Instant uspjeh u prvih par mjeseci ih je, kako kažu, ozbiljno uzdrmao i trebalo im je nešto vremena da se preslože i žestoko odgovore. “Puno smo napredovali, ali još je dosta posla ispred nas“.

Ovaj inovativan koncept prepoznat je ne samo od domaće publike, već i izvan granica. Tako najavljuju svoje prve lokale van Hrvatske, a radi se ni više ni manje nego o New Yorku!

Boogie Lab, Zagreb, New York, bistro, gastro

“Skupljamo ekipu za Zagreb, Pakoštane i New York”, poručuju iz Boogie Laba. “Zajedno s našim partnerima otvorili smo zajedničku firmu u New Yorku – Boogie Lab USA.  Jedan od najpoznatijih restorana iz njihovog velikog  portfolia je Delmonicos, ikona restoranske scene u New Yorku čija tradicija datira još iz davne 1827. godine. Tu su zalazila mnoga poznata lica svjetske scene, a nama najzanimljiviji gost je naš legendarni Nikola Tesla te nam je iznimna čast da baš na toj lokaciji otvaramo prvi Boogie Lab van naših granica.

Naši partneri Denis Turčinović i Joseph Liculu su već poznata lica ugostiteljske scene u New Yorku, koji uz Delmonico’s imaju još 10-ak ozbiljnih ugostiteljskih objekata na Manhattanu, a sa Boogie Labom imamo plan otvoriti tri lokacije do kraja ove godine. U isto vrijeme krenuli su prvi kontejneri iz Hrvatske sa smrznutim proizvodima za najveće distributere za ugostiteljstvo u Americi. Prezentacije su odrađene, proizvodi su ulistani. Naš kolega Patrik Hrelec je već u New Yorku, već mjesec dana uhodavamo prvi lokal“, otkrivaju iz Boogie Laba. 

Boogie Lab širi tim i traži nove zaposlenike

Boogie Lab, Zagreb, New York, bistro, hrana, gastro, pekarnica

Ovim putem objavljuju i veliki natječaj za sve već spomenuto. Naime, Boogie Lab i Kroštula imaju više od 150 zaposlenika, a trenutno šire tim za nekoliko desetaka novih članova. Poručuju – ako volite dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica, vi ste prava osoba za Boogie tim.

“Naša entuzijastična ekipa razvija najnaprednije pekarske i slastičarske proizvode koje poslužujemo u jednako naprednom ambijentu. Ponuda hrane na meniju mijenja se kroz dan, a u baru istražujemo nove specialty kave i craft pive te razvijamo signature koktele. Fokus nam je učenje, napredak i usavršavanje tehnika koje konkuriraju na svjetskoj razini. Strast nam je inoviranje i razvoj proizvoda, a BoogieLab naš je prostor za prezentaciju svega onoga na čemu aktivno radimo”, govori Karlo Vulin iz Boogie Laba.

Boogie Lab, Karlo Vulin, Zagreb, New York, pekara, bistro
Karlo Vulin

Tim Boogie Laba ima velike planove u idućih nekoliko mjeseci i s velikom kampanjom upravo su objavili da otvaraju više od 100 novih poslova, prvenstveno za Zagreb i novi pogon u Zagrebu i Pakoštanima, a dio tima će biti educiran i za rad u New Yorku. Kako se neki od projekata nalaze i izvan Hrvatske, ovo je sigurno prilika svim nadarenim ljudima željnim usvajanja novih znanja da iskoriste priliku i uče u društvu najboljih.

Boogie Lab je nastao iz želje svih uključenih u projekt da naprave svoj mali dnevni boravak. Od samog otvaranja, postao je mjesto gdje, uz gastro priču, možemo raditi, provoditi vrijeme, ali i istraživati sve što nas zanima. Igrom slučaja, to što tim Boogie Laba zanima su hrana, ugostiteljstvo i glazba pa su svoj dnevni boravak odlučili otvoriti i drugima. Ideja od početka bila je da Boogie mora biti dobar za zaposlenike, okoliš i zajednicu, a posljedično će biti dobar i za vlastitu organizaciju. Svi uključeni u projekt već dugo su u industrijama ugostiteljstva i proizvodnje hrane te su kroz Boogie htjeli dati svoje viđenje kako te industrije mogu izgledati. 

Boogie Lab, Zagreb; New York, hrana, pekara, bistro

Ovo je priča o uspjehu svih koji su posjetili Boogie Lab, svih onih koji su prepoznali kvalitetu hrvatskih dobavljača i dali povjerenje mladom timu koji je svojim idejama u kratko vrijeme zadobio povjerenje javnosti.

FOTOGRAFIJE: Boogie Lab

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5