Dukat Lagano jutro predstavlja nove i jedinstvene mliječne proizvode bez laktoze

25.04.2024. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Gastronomija
#Dukat

Dukatovi potrošači netolerantni ili osjetljivi na laktozu sada mogu, bez osjećaja nelagode, uživati i u jedinstvenim mliječnim pudinzima, voćnom jogurtu i vrhnju za kuhanje bez laktoze.

Kao predvodnik novih trendova i inovacija u domaćoj mliječnoj industriji, Dukat je još 2008. godine izgradio kategoriju mliječnih proizvoda bez laktoze predstavivši Dukat Lagano jutro prvu liniju mliječnih proizvoda bez laktoze na domaćem tržištu. Od tada je Dukat Lagano jutro vodeća robna marka ovog tipa mliječnih proizvoda u Hrvatskoj, sinonim je kvalitete i bezbrižnog uživanja u mliječnim proizvodima i prvi izbor potrošača netolerantnih ili osjetljivih na laktozu.

Dukat Lagano jutro

Proizvodi Dukat Lagano jutro bogati su kalcijem, bjelančevinama i vitaminima. S obzirom da ne sadrže laktozu (mliječni šećer), u njima mogu bez nelagode uživati svi ljubitelji mliječnih proizvoda netolerantni na laktozu. Jednako tako i osobe koje zbog osjetljivosti na laktozu izbjegavaju mlijeko, čime u organizam ne unose prijeko potreban kalcij i hranjive tvari prirodno prisutne u mlijeku, zahvaljujući proizvodima Dukat Lagano jutro mogu bezbrižno uživati u mliječnim proizvodima.

Novi proizvodi u asortimanu

Odgovarajući na želje potrošača sa specifičnim prehrambenim potrebama Dukat predstavlja nove i inovativne proizvode u ovoj kategoriji, i danas jedinstvene u domaćoj mliječnoj industriji: ukusne mliječne pudinge Dukat Lagano jutro vanilija i čokolada, Dukat Lagano jutro voćni jogurt okusa jagode i Dukat Lagano jutro vrhnje za kuhanje bez laktoze.

Dukat Lagano jutro, mliječni proizvodi bez laktoze

Široki asortiman Dukat Lagano jutro proizvoda tako sada čine Dukat Lagano jutro mlijeko s 1,5 posto m.m. od jedne i pola litre, Dukat Lagano jutro mlijeko s 3,8 i 0 posto m.m. u pakiranju od jedne litre, Dukat Lagano jutro čokoladno mlijeko u bočici od pola litre i Dukat Lagano jutro jogurt natur od 330 grama. Asortiman sada nadopunjuju i četiri najnovija proizvoda: Dukat Lagano jutro pudinzi od vanilije i čokolade od 500 grama, Dukat Lagano jutro jogurt s okusom jagode od 330 grama i Dukat Lagano jutro vrhnje za kuhanje od 500 grama.

Cijeli asortiman Dukat Lagano jutro mliječnih proizvoda dostupan je u trgovinama diljem zemlje i na dukatshop.hr.

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5