Chaîne des Rôtisseurs najavljuje III. Grand Chapitre Hrvatska 2023. na Malom Lošinju

08.10.2023. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Gastronomija
#Chaîne des Rôtisseurs | #gastronomija

Svjetski ugledna gastronomska organizacija, Chaîne des Rôtisseurs, s ponosom najavljuje svoj III. Grand Chapitre Hrvatska 2023., koji će se održati od 13. do 15. listopada 2023. godine na idiličnom otoku Mali Lošinj.

Ovaj prestižni događaj privući će članove Chaîne des Rôtisseursa iz cijelog svijeta, kako bi zajedno proslavili gastronomiju i strast prema kulinarstvu.

Bailli Délégué du Bailliage National, gospodin Dalibor Greganić, srdačno poziva sve zainteresirane da se pridruže ovom spektakularnom događaju i obogate ga svojom prisutnošću.

“Iznimno smo sretni i ponosti što možemo najaviti Grand Chapitre, a Mali Lošinj je naša odabrana destinacija. Ovaj prekrasni otok, s gotovo dvjesto i pedeset godina ugostiteljske i turističke tradicije, savršeno odražava našu misiju Chaîne des Rôtisseursa. Ovdje ćemo se družiti, razmjenjivati iskustva i uživati u gastronomiji na otvorenom, okruženi prirodnim ljepotama otoka”, izjavio je gospodin Greganić.

Mali Lošinj je poznat po svojoj blagoj klimi i prekrasnim plažama, a bogata pomorska tradicija ovog otoka proteže se kroz stoljeća. Otok je domaćin mnogim luksuznim smještajima i restoranima te će gostima pružiti nezaboravno iskustvo.

III. Grand Chapitre Hrvatska 2023. donosi raznolik program događanja, uključujući ekskluzivne večere u restoranima Alfred Keller i Matsunoki, masterclass Maria Mandarića i Orhana Cakiroglua, panoramske brodske izlete, posjet muzeju Apoksiomena te mnoge druge aktivnosti. Posjetitelji će imati priliku upoznati bogatu kulturnu baštinu otoka Lošinja, uživati u lokalnoj gastronomiji i vrhunskim vinima te istražiti prirodne ljepote otoka.

Očekuje se da će III. Grand Chapitre Hrvatska 2023. privući preko stotinu gourmeta iz cijelog svijeta i pružiti jedinstvenu priliku za kulturnu razmjenu i gastronomsko uživanje.

Za dodatne informacije o događanju, posjetite službenu web stranicu Chaîne des Rôtisseursa.

FOTOGRAFIJE: Chaîne des Rôtisseurs

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5