Veliki vodič: Najljepše destinacije u Hrvatskoj za jesenske vikend izlete

17.08.2023. | AUTOR: Sara Markov

Život iza 5 | Putovanja
#izlet

Na vrhuncu smo ljetne turističke sezone. Ovog se vikenda tako očekuju nove gužve i smjena turista na hrvatskim autocestama. Ako ste među onima koji tek idu na godišnji odmor, uživat ćete u pravim ljetnim temperaturama i vjerojatno manjim gužvama na plažama diljem Jadrana, a i luksuzne vile sada se rentaju po nižim cijenama. No, činjenica da smo zakoračili u drugu polovicu kolovoza znači da se ljeto polako bliži svome kraju.


Iako smo pomalo tužni zbog toga, istovremeno se veselimo nadolazećoj jeseni. Sunčani i topli jesenski dani s ugodnim temperaturama su baš kao stvoreni za boravke u prirodi. Odlaske na more u narednim će mjesecima tako zamijeniti vikend izleti po unutrašnjosti Lijepe naše, kojima ćemo puniti baterije u predahu od radnih obaveza. Zato vam u našem velikom vodiču u nastavku teksta donosimo prijedloge za sve tople jesenske vikende pred nama.

Jednodnevni izleti iz Zagreba i vikend putovanja

No. 1: Zeleni vir

Zeleni vir, Gorski kotar, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet

Gorski kotar je jedna od destinacija koju ćete gotovo uvijek pronaći u našim vodičima za vikend izlete po Hrvatskoj. Razlog je vrlo jednostavan: osim što krije pregršt lokacija vrijednih posjeta, predivan je u svako doba godine. Ljeti pruža predah od nesnosnih vrućina, zimi je odličan izbor za uživanje u snježnoj idili, a jesen pod njegovim krošnjama naprosto je najljepša.

U Gorskom kotaru pronaći ćete neke od najljepših kuća i kućica za odmor u kojima je boravak zaista odmor za dušu i tijelo. Ako ste, pak, uz opuštanje u jednoj od tih drvenih ljepotica odlučili aktivno provesti vikend, naša prva preporuka za izlet je posjet Zelenom viru.

Zeleni vir, Gorski kotar, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet

U samom srcu Gorskog kotara, nedaleko od Skrada, smještene su dvije čarobne prirodne zanimljivosti spojene u jedinstveno zaštićeno područje – značajni krajobraz Vražji prolaz i Zeleni vir. Zbog iznimne i posebne ljepote te geološke vrijednosti izletište je 1962. godine proglašeno posebnim geomorfološkim rezervatom.

Vražji prolaz jedan je od najljepših kanjona Gorskog kotara, no zbog velike poplave u rujnu 2022. i štete koja je pritom nastala, do njega nažalost trenutno nije moguće doći. Zeleni vir je druga prirodna zanimljivost ovog značajnog krajobraza i odličan je izbor za aktivno proveden dan u prirodi.

Zeleni vir, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na

Do izletišta možete doći automobilom iz Skrada, no preporučamo da pripremite prikladnu obuću i uživate u šetnji. Auto možete parkirati na prostoru oko željezničke postaje Skrad, a zatim vas čeka šetnja u trajanju cca 40 minuta. Staza se vijugavo i strmo spušta do 70 metara visokog vodopada i špiljskog izvora Zeleni vir, a potom silazi do Planinarskog doma. Označena je i markirana te nije prezahtjevna, no ponavljamo da vam je potrebna prikladna obuća jer smo svjedočili nezgodama na stazi upravo zbog neadekvatnog odabira obuće. Ponesite dovoljno vode i uživajte u predivnim prizorima koji vas okružuju.

Potrebne informacije o izletištu:

Google Maps: https://goo.gl/maps/1cS8XZ4zHghY2kXU9

Radno vrijeme vikendom: 10-18 sati

Cijena ulaznica: 2,5 eura, za djecu do 7 godina ulaz je besplatan

Web stranica: Zeleni vir

No. 2: Kanjon Kamačnik

Kanjon Kamačnik, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na

Ukoliko ste jesenski vikend odlučili provesti u Gorskom kotaru, nakon Zelenog vira predlažemo da posjetite kanjon Kamačnik. Ovaj zaštićeni krajolik smješten na području grada Vrbovsko svojim prirodnim ljepotama privlači pozornost već godinama. Sigurno se i na vašem Instagram feedu svake godine iznova pojavljuju fotografije ovog mjesta, a ukoliko ga dosad još niste posjetili, sad je pravo vrijeme za to.

Staza kroz kanjon rječice Kamačnik započinje na samom ušću Kamačnika u rijeku Dobru gdje je smješten i ugostiteljski objekt. Posve je nezahtjevna i prikladna za sve uzraste pa će u šetnji uživati svi, od najmlađih do najstarijih.

Kanjon Kamačnik, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na

Staza vas vodi uz korito kristalno čiste rječice Kamačnik kroz bogatu vegetaciju zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta, preko drvenih mostića koji su posebna atrakcija i neiscrpna foto inspiracija. Svaki metar toka ove prekrasne rječice drugačiji je od prethodnog, a prolazeći djelomično i po stjenovitim rubovima, nakon 3 km stići ćete do izvora, malog jezerca plavozelene boje.

Nakon šetnje predah možete potražiti u Bistrou Kamačnik koji se smjestio na samom ulazu u istoimeni kanjon, a nudi fine goranske specijalitete.

Potrebne informacije o izletištu:

Google Maps: https://goo.gl/maps/3C2jaZxa1PPoxWgF8

Radno vrijeme vikendom: 9-17 sati

Cijena ulaznica: 4 eura

Radno vrijeme Bistroa Kamačnik vikendom: 9-21 sat

Web stranica: Kamačnik, Bistro Kamačnik

No. 3: NP Plitvička jezera

Plitvička jezera, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na

Plitvička jezera, najstariji i najveći hrvatski nacionalni park, još je jedna destinacija vrijedna posjeta. Atraktivni slapovi, jezera i priroda koja ih okružuje privlače turiste diljem svijeta i čine Plitvice jednom od najposjećenijih destinacija u Hrvatskoj. Baš zato su idealno mjesto za izlet u svako doba godine. Na proljeće kad se sve zazeleni, u zimu kad se pretvore u snježnu bajku, ali i tijekom jeseni, kad su obojana najljepšim bojama.

NP Plitvička jezera dom je nevjerojatne prirodne ljepote. Park je uvršten na UNESCO-vu listu svjetske baštine, a tijekom planiranja posjeta, preporuka je da istražite staze i rute unaprijed, jer NP ima mrežu staza koje vode do njegovih najljepših dijelova. U Parku postoji osam programa obilaska pa odaberite onaj koji vam najviše odgovara. Ulaznice se kupuju online, a ukoliko se ne rasprodaju, dostupne su i na ulazima Parka. Cijena uključuje prijevoz elektrobrodom i panoramskim vlakom u okviru odabranog programa razgledavanja, osiguranje posjetitelja i PDV. Ulaznica je doprinos za trajnu zaštitu i uređenje Nacionalnog parka Plitvička jezera. U prodaji su jednodnevne i dvodnevne ulaznice koje vrijede isključivo za dva uzastopna dana, počevši od dana kupnje.

Plitvička jezera, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na

U NP-u možete odsjesti u nekom od hotela ili kampova, a predah uvijek možete potražiti u jednom od tamošnjih restorana i kafića. Nacionalni park otvoren je 365 dana u godini, no radno vrijeme mijenja se ovisno o dobu godine pa prije odlaska stanje provjerite na službenoj stranici.

Potrebne informacije o izletištu:

Google Maps: https://goo.gl/maps/6N24r9pq77kYABad7

Radno vrijeme ulaza i parkinga: 7-21 sati, prodaja ulaznica do 17 sati

Cijena ulaznica do 30. rujna: 40 eura odrasli, 25 eura studenti, djeca od 7-18 godina 15 eura

Web stranica: NP Plitvička jezera

No. 4: Robinzonski kamp Freedom, Žminj

Robinzonski kamp Freedom, Žminj, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

Ako u Europi svi putevi vode u Rim, onda u Istri svi putevi vode u Žminj. Ovaj gradić nalazi se u samom središtu Istre i staro je sjecište puteva. Svega par minuta vožnje od Žminja, u blizini malog sela Čubani, nalazi se robinzonski kamp Freedom. Ukoliko ste željni istinskog odmora, ovo mjesto je kao stvoreno za vas.

Na velikom zelenom imanju na raspolaganju imate postavljene i namještene Bell tent šatore opremljene vanjskim stolićem, kutijom s ledom, visećim ležaljkama i dozom privatnosti. U kampu se nalazi i jedna drvena kućica s bračnim krevetom i vlastitom terasom na kojoj možete odmarati u ležaljkama. U središtu kampa smještena je vanjska kuhinja opremljena sa svime što vam treba za pripremu jela, zatim su tu prostor za roštiljanje i opuštanje uz logorsku vatru, natkrivena terasa sa stolovima, tuš kabine, ekološki wc, večernja rasvjeta napajana solarnom energijom, koja ujedno služi i za punjenje mobitela.

Robinzonski kamp Freedom, Žminj, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

Vlasnici kampa su neopisivo ljubazni i stoje vam na raspolaganju ako bilo što trebate. Svaki dan vam donose novi led za prijenosni hladnjak, a pri dolasku će vas u njemu dočekati i poklon dobrodošlice.

Ovaj jedinstveni kamp nudi mnoštvo dodatnog sadržaja poput igrališta za odbojku, badminton, mali nogomet, stolni tenis, streličarstvo i malog igrališta za djecu. Na imanju ćete susresti i male koze koje možete promatrati, što će posebno razveseliti klince. Osim toga, velika livada nudi vam nebrojene mogućnosti za odmor, igru i istraživanje. Kamp Freedom je idealno mjesto za uživanje u prirodi i miru, daleko od masovnog turizma, a opet nudi sve što vam je potrebno za zaokruženi boravak. Ukoliko se, pak, zaželite “civilizacije”, kamp se nalazi točno na pola puta između zapadne i istočne obale Istre pa ga tek 30-ak km dijeli od Rovinja i isto toliko od grada Rapca na istoku.

Robinzonski kamp Freedom, Žminj, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

U neposrednoj blizini kampa nalazi se Feštinsko kraljevstvo, špilja koja otkriva brojne čari podzemnog dijela Istre, a koja je, zahvaljujući svojoj konfiguraciji i opremljenosti, dostupna svim uzrastima. Ako vas put nanese do Svetvinčenta, do kojeg vas dijeli 10-ak minuta vožnje, a želite nešto dobro pojesti u tipičnom ugođaju istarskog sela, naša preporuka je agroturizam Ondina u selu Bričanci. Ovdje ćete uživati u tipičnim istarskim jelima kao što su fuži, njoki, divljač, maneštra, istarski pršut i sir, kobasice, ombolo. Sva se jela pripremaju s domaćim sastojcima te ih je zaista pravi užitak kušati uz tek svježe ispečen domaći kruh i domaću istarsku malvaziju.

Robinzonski kamp Freedom, Žminj, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na, OPG Ondina

Potrebne informacije o izletištu:

Adresa kampa Freedom: 52341, Gržini

Google Maps: https://goo.gl/maps/TRxP9epCwUUfg5mR6

Rezervacije: Booking.com

Instagram: Robinson Accomodation Freedom


OPG Ondina

Adresa: Bričanci, 52342, Bričanci

Google Maps: https://goo.gl/maps/xV9U4JnTm1uGmLJg7

Radno vrijeme vikendom: od 17-23 sata

Rezervacije: 0922542483

No. 5: Park prirode Učka

Park prirode Učka, centar za posjetitelje poklon, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

Park prirode Učka obuhvaća istoimenu planinu i dio područja Ćićarije, a smješten je uz obalu sjevernog Jadrana na jednoj od najsjevernijih točaka Mediterana te veže Istru i kontinentalni dio Hrvatske. Učka, kao i Ćićarija, oduvijek je svojom ljepotom privlačila mnogobrojne izletnike i posjetitelje kojima je ova oaza zelenila i mira nudila bijeg iz gradske vreve i gužve. Upravo je zbog svoje blizine gradskim središtima Učka oduvijek bila omiljeno izletište i odredište brojnim planinarima i zaljubljenicima u prirodu. Stoga ne čudi veliki broj planinarskih staza, poučnih staza i šetnica koje jedva čekaju da ih istražite. Ovisno o kondiciji, odaberite onu koja vas najviše privlači i krenite u istraživanje.

Park prirode Učka, centar za posjetitelje poklon, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

Novo glavno odredište svih budućih posjetitelja Parka prirode Učka je Centar za posjetitelje Poklon. Njegova glavna uloga je, kroz edukaciju i multimedijalno iskustvo, podići svijest o važnosti prirode i potrebi njezine aktivne zaštite. Na oko 1.200 m² svoje mjesto pronašli su interpretacijski, edukacijski, turistički, konferencijski i uredski sadržaji. Uz interpretacijski centar, na Poklonu su smješteni i suvenirnica, caffe bar, konferencijski centar, velika učionica podijeljena na četiri cjeline koje simboliziraju četiri godišnja doba, a koja je namijenjena provođenju edukacijskih programa s najmlađim posjetiteljima.

Centar za posjetitelje Poklon otvoren je svaki dan tijekom cijele godine.

Park prirode Učka, centar za posjetitelje poklon, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

Potrebne informacije o izletištu:

Adresa Centra za posjetitelje Poklon: Poklon 8, 51414 Ičići

Google Maps: https://goo.gl/maps/HDE5ieTaeRdBAs1Q9

Radno vrijeme Centra: 9-19 sati

Cijena ulaznica: odrasli 10 eura, djeca od 7-18 godina 5,5 eura, studenti 6 eura

Kontakt: info@pp-ucka.hr, 051 770 100

Web stranica: Park prirode Učka

No. 6: Opatija

Opatija, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

Predlažemo da vikend izlet u Park prirode Učka spojite s posjetom Opatiji koja se nalazi ispod Učke, čime ćete dobiti savršenu kombinaciju rekreacije u prirodi s kulturnim uzdizanjem i uživanjem u odličnoj gastronomiji.

Opatija je, zahvaljujući svojoj blagoj i ugodnoj klimi, idealna destinacija u svako doba godine. Okružena je prirodnim ljepotama, a krasi ju velik broj nesvakidašnjih znamenitosti. Parkovi, stare austro-ugarske vile, šetnica Lungomare… Samo šetnja ovim primorskim gradom napunit će vas energijom prijeko potrebnom za novi radni tjedan. Plaže, čisto more i brojni hoteli u kojima možete uživati u wellnessu i relaksaciji dodatni su bonus zašto posjetiti Opatiju ove jeseni. Grad i njegova okolica vrve dobrim kafićima, restoranima i slastičarnicama u kojima ćete uživati u odličnoj kavi, vrhunskoj hrani i slasticama od jutra do večeri.

No. 7: Krapina i okolica

Muzej krapinskih neandertalaca, Krapina, jednovnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, putovanje, kamo na

S obale selimo natrag na kontitent, a naš idući prijedlog za jesenski vikend izlet je grad smješten u srcu Hrvatskog zagorja. U Zagorje je najljepše doći u jesen kada su dani jasni, nebo modro, a šume zlatne. Krapina je odlična početna točka za istraživanje, a prva stanica koju preporučamo je Muzej krapinskih neandertalaca.

Muzej krapinskih neandertalaca, površine oko 1.200 m2, jedan je od najmodernijih muzejskih projekata u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Očekuje vas zanimljiva priča o životu i kulturi neandertalskog čovjeka u Krapini, mnoštvo multimedijskih i drugih sadržaja i posebna arhitektura. Novi muzej povezan je uređenim pješačkim stazama sa samim nalazištem krapinskog pračovjeka na brdu Hušnjakovo.

Potrebne informacije o izletištu:

Adresa Muzeja krapinskih neadertalaca: Šetalište Vilibalda Sluge bb, 49000, Krapina

Google Maps: https://goo.gl/maps/BHhdHXXLmugkqKRq6

Radno vrijeme vikendom: 10-18 sati

Cijena ulaznica: odrasli 10 eura, djeca, studenti, umirovljenici 5 eura

Web stranica: Muzej krapinskih neandertalaca

Vuglec Breg, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na, putovanje

15-ak minuta vožnje od Krapine, u selu Škarićevo, smjestio se danas već nadaleko poznati Vuglec Breg. Ovo turističko selo je uspješna obiteljska priča nastala iz iskrene želje za očuvanjem obiteljske ostavštine, autohtonih zagorskih običaja i tradicije. Prostire se na 12 hektara površine na kojoj se nalazi veliki vinograd, autohtone zagorske hiže i klet koje su obnovljene za smještaj gostiju, restoran, vinski podrum i dvorana za poslovne sastanke i seminare. Za sve goste u smještaju na raspolaganju je vanjski bazen sa sunčalištem i pogledom koji očarava. Bazen je grijan pa je kupanje moguće od ranog proljeća do kasne jeseni.

Vuglec Breg, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na, putovanje

Uz restoran s jedne i prve redove vinograda s druge strane nalazi se sjenica s roštiljem, krušnom peći koja proizvodi najmirisniji i najukusniji zagorski kruh te ljetna terasa. Ako odlučite prošetati, na sjevernom dijelu Vuglec Brega naići ćete na dječje igralište, farmu sa domaćim životinjama te malo jezero i predivne staze za šetnju. Zaljubljenici u sport mogu zaigrati tenis i mali nogomet, a kasnije se mogu osvježiti na terasi sportskog bara, kao i opustiti u sauni ili hidomasažnom bazenu u sklopu istog objekta.

Bilo da ćete u Vuglec Breg doći na jednodnevni izlet i uživati u finoj hrani, dobrom vinu i predahu na najpoznatijim ležaljkama ovog kraja ili ovdje odlučite provesti cijeli vikend u jednoj od hižica, nećete pogriješiti.

Vuglec Breg, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na, putovanje

Potrebne informacije o izletištu:

Adresa: Škarićevo 151, 49000, Škarićevo

Google Maps: https://goo.gl/maps/17efiqLGGCFwyeq87

Radno vrijeme vikendom: 7-22 sata

Rezervacije: 049345015, info@vuglec-breg.hr

Web stranica: Vuglec Breg

No. 8: Seoski turizam Moslavačka priča

Moslavačka priča, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na, putovanje

Još jedna obiteljska priča nastala iz ljubavi prema rodnom zavičaju i starim vremenima objedinjena je na imanju nazvanom Moslavačka priča. U ponudi su 3 tradicijske kuće za odmor koje su prenesene iz okolice tako da se daska po daska preslagivala i prenijela na ovo imanje. Odišu duhom prošlosti, a opremljene su stoljetnim namještajem koji je obnovljen vještim rukama restauratora. Takav vrhunsko restaurirani namještaj i udobnost kuće opremljene suvremenim aparatima nude savršen spoj prošlosti i potreba suvremenog čovjeka. Posebnost imanja je šuma u kojoj se nalazi još jedna kuća za odmor.

Za goste u smještaju na raspolaganju je i vanjski bazen, a tu su i teniski teren, nogometno igralište, mogućnost vožnje u čamcu ribnjakom… U spomenutoj šumi obitava oko 250 divljih životinja: jelena lopatara, običnih jelena, košuta… koje možete fotografirati šetajući šumom.

Gastronomski dio Moslavačke priče čine dva restorana, od kojih je jedan smješten uz ribnjak, a drugi u srcu šume. Okuse i mirise autohtonih moslavačkih i lovačkih specijaliteta možete isprobati kroz probrana jela ovog kraja. Sve to upotpunjeno je s autohtonim vinima od kojih je najpoznatiji škrlet.

Vuglec Breg, jednodnevni izleti iz Zagreba, vikend izlet, kamo na, putovanje

Potrebne informacije o izletištu:

Adresa: Gaj 3, Mala Ludina, 44316 Velika Ludina

Google Maps: https://goo.gl/maps/miUZ1axvMLV5HGra7

Radno vrijeme vikendom: 12-20 sati

Rezervacije: 044 658 917, info@moslavackaprica.hr

Web stranica: Moslavačka priča

No. 9: Park prirode Kopački rit

Kopački rit, vikend izlet, jednodnevni iz Zagreba, putovanje

Kopački rit je park prirode smješten u kutu što ga čini rijeka Dunav sa svojom pritokom Dravom. Ovisno o vodostaju, vode tih dviju rijeka neprestano oblikuju i mijenjaju izgled Kopačkog rita, stvarajući prekrasan mozaik jezera, kanala, bara i greda, poplavnih šuma, trščaka i vlažnih livada. To je jedno od najbolje očuvanih poplavnih područja u Europi, a posebni zoološki rezervat najvrjedniji je dio Parka.

Područje Kopačkoga rita karakterizira iznimna ljepota krajobraza i velika biološka raznolikost. Cijeli je Rit nadaleko poznat kao stanište brojnim pticama močvaricama, populaciji običnoga jelena te osobito orla štekavca, koji je simbol Parka.

Kopački rit, vikend izlet, jednodnevni iz Zagreba, putovanje

U Kopačkom ritu postoji više programa i izleta na kojima možete istražiti njegove ljepote – od plovidbe brodom i čamcem preko kanu izleta do foto safarija i rekreativnog ribolova. Uživajte u šetnji, promatranju ptica i posjetite kompleks Dvorca Tikveš u sjevernom dijelu Parka. Za sve izletničke programe brodom ili čamcem obavezna je rezervacija, a sve detalje oko pojedinog programa pronađite na službenoj stranici.

Kopački rit, vikend izlet, jednodnevni iz Zagreba, putovanje

Potrebne informacije o izletištu:

Google Maps: https://goo.gl/maps/mKrt1mby185tK51g9

PRIJEMNI CENTAR KOPAČEVO

Radno vrijeme: 09 – 17 sati

PREZENTACIJSKO-EDUKACIJSKI CENTAR TIKVEŠ

Radno vrijeme: od četvrtka do nedjelje: 09 – 17 sati

Rezervacije: za sve programe obvezna rezervacija na info telefon +38531445445 ili na e-mail prijemni.centar@pp-kopacki-rit.hr

Web stranica: PP Kopački rit

No. 10: Etno selo Karanac

Etno selo Karanac

Etno selo Karanac je pitoreskno baranjsko selo smješteno na južnim padinama Banskog brda i slovi kao mjesto koje je najzaslužnije za preporod baranjskog turizma. Ovdje se nalazi imanje i restoran Baranjska kuća koji je 2015. proglašen najboljim restoranom Osječko-baranjske županije. Uz cvrkut ptica danju i zvukove tambure i violine u večernjim satima, u Baranjskoj kući možete uživati u starim i već pomalo zaboravljenim receptima i klasičnim slavonskim specijalitetima. Ukoliko poželite prenoćiti, na samo tri minute vožnje od restorana vlasnici imanja uredili su sobe Kod Baje s ukupno 19 ležaja gdje imate sve potrebno za ugodan boravak.

Jedna od najpoznatijih lokacija u Karancu je i Ulica zaboravljenog vremena koja se sastoji od ukupno sedam starih ambara u kojima su smještene lončarska, stolarska i bačvarska radionica, tkalačka radionica, brijačnica i gostionica Pod kruškom. Tu je i mlin, kovačeva kuća građena na tradicionalan baranjski način, a iznad nje nalazi se vidikovac s kojeg se pruža pogled na cijelo selo, Baranjsku planinu i vinograde.

Potrebne informacije o izletištu:

Adresa Baranjske kuće: Kolodvorska 99, Karanac

Google Maps: https://goo.gl/maps/sG6cm1uHsEr21c8s5

Radno vrijeme: petkom i subotom od 12 – 23:30, nedjeljom od 11:30 – 17 sati

Kontakti i rezervacije: +385 (0)31 720 180, +385 (0)98 652 900, baranjskakuca@gmail.com Web stranica: Baranjska kuća

FOTOGRAFIJE: PP Učka, TZ Gorski kotar, TZ Općina Bilje, Moslavačka priča, HTZ, TZ Opatija, NP Plitvička jezera, TZ Općina Lovran, Vuglec Breg, Booking, Instagram, privatno vlasništvo

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5