Kave Home i ostvarenje interijerskih snova u novoj sezoni

09.03.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Novosti
#uređenje interijera | #Kave Home

Bilo da planirate proljetno uređenje doma – ili uređenje općenito, jer uskoro useljavate u svoj novi dom, velike su šanse da s vremena na vrijeme zavirite u web shop poznate tvrtke za dizajn, proizvodnju i distribuciju namještaja – Kave Home. Od detalja koji čine razliku do konkretnih komada namještaja, ovo je adresa na kojoj se može naći gotovo sve za opremanje vlastitog životnog prostora, a nas je ovog puta oduševila proljetna kolekcija brenda “About Comfort”.

Kave Home, kolekcija proljeće 2023.

Kave Home osnovao je Francesc Julià, u dobi od svega 22 godine. Počeo je kao tokar, a njegova jedinstvena poduzetnička vizija potaknula ga je da prepozna snažan budući potencijal industrije namještaja. Ono što je počelo kao lokalna tvrtka koja je dobavljala namještaj, s vremenom je preraslo u međunarodnu tvrtku za dizajn, proizvodnju i distribuciju namještaja, s prisutnošću u više od 80 zemalja.

Naporno radimo kako bismo postali vodeći u industriji namještaja, dizajna i dekoracije. Trudimo se napraviti korak dalje u biznisu i mi smo opcija broj jedan za perfekcioniste koji traže jedinstvene proizvode i stilove koji su uvijek ispred svih.

Cilj tvrtke Kave Home je izrada visokokvalitetnih dizajnerskih proizvoda i isporuka istih uz besprijekornu uslugu. Svoje proizvode nastoje isporučiti u rekordnom roku i ulažu značajne resurse u skraćivanje vremena isporuke. Opsesija im je usavršiti svaki detalj i zato za sve svoje proizvode pažljivo i osobno prate svaki korak procesa dizajna, proizvodnje i distribucije. Time, kažu, se osigurava izvrstan i funkcionalan dizajn koji je visoke kvalitete i dugotrajan, po pristupačnoj cijeni.

Inače, zanimljiva je informacija da Kave Home možete pronaći i u Hrvatskoj, točnije u Poreču, gdje je u ulici Mate Vlašića 44A otvoren Kave Home showroom/dućan na 550 metara kvadratnih.

Novost brenda je kolekcija “About Comfort”, koja već samim nazivom sugerira mnogo. Riječ je o minimalističkoj kolekciji za proljeće 2023., čiji je fokus na prirodnim materijalima, neutralnim bojama i organskim teksturama koje dočaravaju udobnost. Kolekcija je predstavljena u ovoj prekrasnoj mediteranskoj kući s bazenom na jugu Španjolske. Uređena najnovijim i biranim Kave Home komadima namještaja i detaljima, ona postaje pravo zen utočište.

Određena ideja udobnosti zrači iz ovih komada izrađenih od prirodnih materijala poput ratana, pamuka i čvrste tikovine, a zvijezda kolekcije je Oaq sofa, presvučena bež pamukom i punjena recikliranim PET vlaknima, sa chic drvenim okvirom. Kako bi unijeli osjećaj topline u interijer, Kave Home nudi i repertoar tepiha i tapiserija od prirodnih vlakana, kao i set metalnih svjetiljki obojenih u boju terakote.

Na ovim fotografijama primijetit ćete još mnogo zanimljivih i oku ugodnih Kave Home detalja iz kolekcije za proljeće 2023., pa vas pozivamo da malo uživate u prizorima koji slijede.

FOTOGRAFIJE: Kave Home

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5