Uz snježnu prognozu savršeno idu i ovi luftići za sanjkanje

19.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Novosti
#luftići

Po prognozama nas u Hrvatskoj očekuju prve konkretnije snježne pahulje, što znači da ćemo možda već ovog vikenda “zapaliti” negdje izvan grada na sanjkanje. S prijateljima, članovima obitelji, djecom ili u kombinaciji sa svim dragim osobama, nije ni bitno, ono što se računa jest to da će dobra zabava biti zagarantirana. A mi smo jedva dočekali da s vama podijelimo luftiće za snijeg koji nam doista nisu neophodni u životu, no pobrinut će se za dozu kvalitetne zafrkancije na sanjkanju.

The Nice Fleet luftići za snijeg

Brend luftića The Nice Fleet o kojem vam danas pišemo utemeljila je Francuskinja Marie Le Tallec. Bila je to 2017. godina, kada se odlučila otisnuti u nešto novo i u uvijek vrlo dinamičan svijet poduzetništva. Nakon studija povijesti umjetnosti, provela je 15 godina radeći u modnoj industriji, a sa željom o samostalnošću i neovisnošću savršeno se poklopila njena vizija cool i chic napuhanih dodataka za plažu i snijeg, koja bi u ovaj segment na tržištu donijela inovaciju i svježinu. Osim što je prepoznala da su napuhanci za ljeto, pa i luftići za snijeg koji se prodaju najčešće kičastog dizajna, uvidjela je također da su vrlo niske kvalitete, zbog čega na kraju svakog ljeta završavaju na otpadu u ogromnim količinama.

luftići za snijeg

The Nice Fleet, zamislila je kao lijepu flotu elegantnih dodataka, namijenjenih svim ljubiteljima dokolice i putovanja – i ljeti i zimi, a u liniji proizvoda koju nudi odlučila je spojiti visoku kvalitetu s jedinstvenim dizajnom. Kupanje i sankanje zahvaljujući njoj nikada nisu bili tako chic aktivnosti, u kojima se uživa sa stilom i istovremeno generira nove nezaboravne uspomene, iz godine u godinu.

Materijal po izboru i dalje je PVC, jer kako objašnjavaju iz brenda i dalje je to jedini materijal čija svojstva spajaju vodonepropusnost i izdržljivost pri plutanju, no koriste PVC koji se može reciklirati, bez ftalata i BPA. Debljina PVC-a svakog proizvoda prilagođena je njegovoj namjeni kako bi spojila udobnost i otpornost. Svaki dodatak na napuhavanje ručno je otisnut, što ponekad objašnjava male varijacije boja od proizvoda do proizvoda.

Gdje ih nabaviti?

Kao ljubiteljica putovanja i novih kultura, Marie je svaki napuhanac nazvala po destinacijama koje je posjetila (ili o kojima sanja), a koje imaju poseban ugođaj. Luftići za snijeg i sankanje brenda The Nice Fleet tako primjerice nose nazive Aspen, Hudson Bay, Inari i Rochebrune.

Luftići za snijeg se u web shopu The Nice Fleet mogu nabaviti po cijeni od 59,50 eura, a brend dostavlja i u Hrvatsku – trošak shippinga iznosi 15,90 eura.

FOTOGRAFIJE: The Nice Fleet luftići za snijeg

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5