Novo piće koje ćemo piti ovog ljeta

09.05.2024. | AUTOR: Sara Markov

Život iza 5 | Gastronomija
#kokteli

Svako ljeto ima neko svoje piće, a ovog ljeta to bi mogao biti Maraska Pelin-tonik. Radi se o kultnom zadarskom piću, poznatoj kombinaciji pelina i tonika, koji sada dolazi u praktičnom “ready to drink” pakiranju.

Ljeti se najviše volimo rashladiti dobrim, osvježavajućim koktelom. Nakon napornog radnog dana, pravi je gušt sjesti na neku gradsku terasu u hladu i naručiti omiljeno hladno piće. A čini nam se da se svako ljeto pojavi neki novi favorit među dobro poznatim ljetnim klasicima – prošle je godine to bio Limoncello Spritz, a ovog ljeta tron bi mogao preuzeti Pelin-tonik.

Maraska Pelin-tonik

Ako ste ljubitelj pelin-tonika, onda će vas razveseliti najnovije vijesti iz Maraske. Naime, zadarska je kompanija ovih dana na društvenim mrežama predstavila potpuno novi proizvod – Maraska Pelin-tonik u limenci. Riječ je o kultnom zadarskom piću, odnosno kombinaciji gorkog Maraskinog Pelinkovca i tonika, koji dolazi u praktičnom pakiranju, spremnom za konzumaciju.

View this post on Instagram

A post shared by MARASKA (@maraska_zadar)

“Nakon dvije godine razvoja legendarni zadarski PT (Pelin-tonik) u ready-to-drink formatu konačno će ugledati svjetlo pozornice. Kad smo objavili najavni Instagram giveaway dobio sam barem 50-ak direktnih poruka oduševljenih fanova PT-a među prijateljima i poznanicima. Ako je suditi po tome i engagamentu na giveawayu koji je tek samo najava, vjerujem da imamo u rukavu potencijalnu hit inovaciju ovog ljeta”, napisao je Dino Martinović, direktor marketinga Stanić Beverages, na svom Linkedin profilu.

View this post on Instagram

A post shared by MARASKA (@maraska_zadar)

Maraska Pelinkovac, gorki biljni liker, u kombinaciji sa slatkim notama tonika i poslužen s kriškom limuna čini idealan mix za pravo mediteransko osvježenje. Za potpuni užitak potrebno ga je samo dobro rashladiti. Ako volite ovu kombinaciju, sada više nećete trebati zasebno kupovati Pelinkovac i tonik jer ćete legendarni zadarski PeTe uskoro moći pronaći na policama trgovina.

FOTOGRAFIJE: Maraska

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5