Nakon odijevanja generacija u prepoznatljive printeve, Benetton sada radi i home decor

21.11.2023. | AUTOR: Iva Kordić

Novosti
#uređenje interijera

Pri spomenu brenda Benetton, prva asocijacija je bogat spektar boja koji pronalazimo u svakoj modnoj kolekciji. Upečatljive boje u kombinaciji sa zanimljivim uzorcima prate i Benetton Home, iz čijeg je asortimana dio dostupan i za narudžbe u Hrvatskoj. Talijanski je brend već desetljećima poznat po stilu kojim se izdvaja na tržištu, a takva je i kolekcija za dom u kojoj se nalaze komadi za kuhinju, spavaću sobu i kupaonicu.

Točkasti komadi iz Benetton Home kolekcije

Iako je kolekcija za dom izvorno raskošnija, brend u Hrvatsku dostavlja tek jedan njezin dio. Pretežito su to ručnici, posteljine i jastučnice te pregače, krpe i ubrusi kao dio kuhinjske selekcije. Mi smo se fokusirali na točkaste komade jer izgledaju vrlo upečatljivo, a dolaze u dvije varijante: crveno-bijeloj i crno-bijeloj kombinaciji. Iako je spoj boja vrlo jednostavan i “tipičan”, točkasta Benetton Home kolekcija ipak pruža mali odmak od klasike, unoseći u dom šarmantnu dozu boja i uzoraka.

Benetton Home za spavaću sobu

Izuzetno mekane plahte i kompleti jastučnica i posteljine dostupni su u veselim uzorcima. Iz brenda kažu kako će san postati još ugodniji, a baš kao i cijela kolekcija, napravljeni su po održivim principima, pri čemu se posebna pozornost stavila na odabir sirovina i poboljšane učinkovitosti duž čitavog lanca opskrbe.

Benetton Home za kuhinju i blagovaonicu

Talijanski brend osmislio je proizvoda s kojima će, kažu iz Benettona, kuhinja postati najveselija prostorija u domu. Premium proizvodi u prostor donose dašak boje, a u Hrvatskoj je dostupan samo dio proizvoda: stolnjaci, pregače, ubrusi i krpe. Tanjuri, zdjele i šalice nažalost, za sada, nisu dostupni za naše tržište, a izgledaju vrlo chic.

Benetton Home za kupaonicu

Talijanski brend poziva nas da ispunimo kupaonicu bojama uz kolekciju ručnika i mini-tepiha koji nose Benetton Home potpis. Ručnici dolaze u različitim veličinama (za tuširanje, za umivanje i za pranje ruku), a u potpunosti su izrađeni od pamuka. Dizajn ručnika nešto je decentniji od ostatka kolekcije pa je uzorak točkica prisutan tek u detaljima.

Cijelu kolekciju možete pogledati na poveznici.

FOTOGRAFIJE: Benetton Home

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5