Rijetko ćemo reći da nešto morate, no “Priručnik za preživljavanje” morate pročitati

12.12.2022. | AUTOR: Tena Razumović Žmara

Novosti
#knjiga | #društvo | #Grof Darkula

Jedan od omiljenih mi Instagram i Facebook profila @grofdarkula objavio je jako bitnu stvar! OK, možda je to malo blesavo za naglasiti jer sve što @grofdarkula objavljuje je bitno i apsolutno sve postove bi apsolutno svi morali pročitati. Postali bi bolje osobe i svijet bi bio ljepše i sigurnije mjesto za život.

No, posljednji post, ako ništa zbog aktualnosti, zaslužuje i dijeljenje ovdje, na After5. Posljednjih godinu dana je Grof u suradnji s predivnim i talentiranim ženama @peezdarije @nastjacool @lektura_i_tocka i @marijalaca kreirao “Priručnik za preživljavanje”! Radi se o knjizi koja se sastoji od dvadeset (20) priča iz života kroz koje su se u potpunosti ogolili i koje su povezali s različitim društveno-političkim fenomenima o kojima se na našim prostorima i dalje premalo priča.

Kako je @grofdarkula istaknuo: “Odmah na početku ovog šarenog puta znali smo da pisanju ne možemo pristupiti drugačije doli intimno i osobno, stoga ćete kroz čitanje “Priručnika za preživljavanje” dobiti posve novi uvid u sve ono čime se na ovoj platformi bavimo.”

Post nastavlja dalje: “Osim toga, priče u kojima se osvrćemo na goruće probleme društva, poput partnerskog i obiteljskog nasilja, stigmatizacije mentalnih bolesti, kriminalizacije pobačaja, prava žena, LGBT populacije te manjina, ujedno su i prozor za ulazak u život(e) Grofa i upoznavanje s mnogim osobnim stvarima zbog kojih je ova platforma rasla te postala ono što je danas.”

Ovim putem se zahvaljujem(o) @grofdarkula na projektu i na kraju knjizi jer svakim postom skreće pozornost na najbitnije teme i tabue društva te čini svijet boljim mjestom za život. Podržite djelovanje Grofa i knjigu kupite putem web shopa drugikrak.com, gdje ćete pronaći i sve detalje vezane uz cijenu, dostavu i sadržaj knjige. Kupnjom podržavate njihov rad i snove, a veliku potporu možete pokazati i samo jednim shareom.

Hvala Grofu što je tu.

FOTOGRAFIJE: Marija Laća

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5