paint & sip Fpaint & sip M

“Paint and sip” je druženje kod kuće koje jedva čekamo organizirati

29.08.2023. | AUTOR: Iva Kordić

Život iza 5 | Novosti
#radionica

Paint & wine jedan nam je od najdražih oblika druženja s prijateljima. Ima baš nešto posebno u tome kada se okupimo nakon posla i uz čašu vina pokažemo svoju umjetničku stranu. Ako još niste probali, paint & wine radionice (izdvojili smo ih ovdje) su uistinu zabavan način druženja, no jednako interesantna nam se čini i vlastita paint & sip varijanta kod kuće.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Emily Rogs (@emilyrogs)

Paint & sip u vlastitoj režiji

O čemu se točno radi? Posljednjih tjedana na Instagramu su nam zapeli za oko reelsi s paint & sip druženjem u kućnoj varijanti. I znate što? Izgledaju baš dobro i definitivno ih planiramo isprobati i same, jer zvuče kao sjajan prijedlog ponovnog okupljanja nakon godišnjeg odmora. Najbolje od svega je što je organizacija toliko jednostavna: uz finger food i omiljeno piće, nabavite platna i boje i – zabava može krenuti! Na društvenim mrežama, pod hastagovima #paintandsip i #sipandpaint može se pronaći hrpa odličnih videa kao inspiracija. Mi smo izdvojili nekoliko favorita u kojima smo pronašli ideje za zabavu u kasnom ljetu pred nama, ali i kada zahladi, pa se druženja iz balkona i s vrta presele u dnevni boravak.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bree & Jo | Travel Bloggers & Content Creators (@breeandjo)

No, idemo redom. Što je sve potrebno za paint & sip kod kuće?

  • Pozovite goste, kako biste znali koliko kompleta za crtanje treba kupiti
  • S gostima dogovorite slikarsku temu večeri. Neka motiv odgovara različitim razinama vještina i interesa.
  • Vrijeme je za kupnju pribora. Osim u specijaliziranim dućanima, platna i kistove za paint and sip kod kuće možete pronaći u trgovinama poput Bauhausa, Hobby Art Chemaco, u pojedinim papirnicama… Ipak, naš provjereni izbor je Tedi zbog dobrog omjera cijene i kvalitete.
  • Osmislite prostor za crtanje. Bilo da je riječ o vrtu, dnevnom boravku ili balkonu, postavite radni prostor – zaštitite površine od prosipanja boje, najbolje će funkcionirati neki stari stolnjak ili novine. Pripremite komplete platna, kistova i boja za svaku osobu te isprintajte slikarski motiv koji je tema večeri.
  • Odaberite piće (i ne zaboravite ukusne zalogaje, ideje potražite ovdje). Kako i samo ime kaže, poanta ovakvih druženja je da je slikarski moment upotpunjen omiljenom čašom pića. To može biti vino, gin tonic, pivo, možda koktel… Sve ovisi o preferencijama domaćina i uzvanika.
  • Iii, vrijeme je za slikanje! Uzmite si vremena i uživajte u procesu. Uživajte u ritmu najdraže glazbe, razgovarajte i – pustite da kreativnost bude u prvom planu.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli A U B R E Y (@aubreyhuffmann)

FOTOGRAFIJE: Instagram

NASLOVNA FOTOGRAFIJA: Instagram @emilyrogs

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5