Purple Monkey, besplatna večera, besplatna večera u Purple Monkeyju, kockice

Purple Monkey ima super foru: Bacite kockicu i osvojite besplatnu večeru

29.02.2024. | AUTOR: Sara Markov

Život iza 5 | Gastronomija
#restoran

Azijski street food restoran Purple Monkey svojim gostima svaki dan nudi super priliku. Nakon što pojedete večeru, a prije nego zatražite račun, bacite kockicu i okušajte sreću. Svaki broj donosi nešto drugo pa možete osvojiti razne pogodnosti, od kojih je ona najprimamljivija da restoran u cijelosti plati vaš račun.

View this post on Instagram

A post shared by Purple Monkey ? (@purplemonkeyzg)

Purple Monkey je osvojio ljubitelje azijske kuhinje još u doba dok je funkcionirao samo preko dostavnih servisa po principu tzv. dark kitchena pa je prošlogodišnje otvorenje fizičke lokacije na adresi Tomašićeva 6 kod mnogih pozitivno dočekano. U ugodno uređenom interijeru, koji podsjeća na prašumu zahvaljujući ilustracijama raznolikih biljaka na zidovima i bambusima koji vise sa stropa, moguće je uživati u raznolikim jelima koja nas okusima vode u neke daleke krajeve

View this post on Instagram

A post shared by Purple Monkey ? (@purplemonkeyzg)

Purple Monkey

Chef Tomislav Bilić idejni je tvorac svih kulinarskih kreacija u Purple Monkeyju, a na jelovniku ćete pronaći razna azijska jela s modernim twistom, od juha, gyoza, poke bowlsa i bao bunsa do jela s noodlesima kao što su Pad Thai, Tom Yum Ramen i Dan Dan Noodle. Za one koji više preferiraju rižu kao bazu, tu su i razni bowlsi poput Katsu piletine, Kung Pao svinjetine, Butter chicken curryja i Tikka masale. Fried rice jela, prilozi i deserti zaokružuju raznoliki jelovnik na kojemu će zaista svatko pronaći nešto po svom ukusu. 

View this post on Instagram

A post shared by Purple Monkey ? (@purplemonkeyzg)

View this post on Instagram

A post shared by Purple Monkey ? (@purplemonkeyzg)

Jela prate i odabrana vina te alkoholni i bezalkoholni autorski kokteli. Ukratko, kombinacija lijepo uređenog interijera, dobre hrane i zanimljive liste pića čini Purple Monkey Place dobrim izborom za odlazak na ležerni ručak ili večeru. 

Kako osvojiti besplatnu večeru?

A svakim danom od 17 do 20 sati gosti imaju priliku osvojiti besplatnu večeru. I to nije sve što možete osvojiti u ovom vremenskom periodu. Sve što trebate napraviti prije nego zatražite račun je okušati sreću s kockicom. Neovisno o tome koliko vas je na večeri – jeste li došli sami, u dvoje ili s cijelim društvom – nakon što ste završili s klopom, do vas dolazi pladanj s Purple kockicom.

Pravila Purple Story, Gamble Glory igre su sljedeća: ukoliko ste bacili šesticu, račun za vas u potpunosti plaća restoran. Ako ste bacili broj pet, plaćate samo pola računa. Četvorka na bačenoj kockici znači da vas restoran časti pićem koje ste popili, a trojka vam donosi besplatne deserte. Ako ste bacili dvojku, račun vam se umanjuje za 10 posto. Jedino jedinica ne donosi nikakve pogodnosti – znači da ovaj put jednostavno niste imali sreće.

View this post on Instagram

A post shared by Purple Monkey ? (@purplemonkeyzg)

Fora s kockicama nije novost u Purple Monkeyju – postoji već neko vrijeme – ali je svakako element više po kojem se ovaj restoran razlikuje od drugih. Uz opuštenu atmosferu i ukusnu hranu, malo zabave uvijek je dobrodošlo. Pa da ponovimo: Purple Monkey Place restoran nalazi se na adresi Tomašićeva 6, a otvoren je svaki dan od 11 do 23h.

FOTOGRAFIJE: Instagram

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5