Skrivena terasa u Rovinju koja prodaje odmor u ovoj kući

21.05.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Putovanja
#Rovinj | #kuća za odmor

Da je Rovinj nevjerojatno slikovit grad, već nam je jako dobro poznato iz brojnih šetnji i obilazaka njegovog starog grada koji, gdje god se okrenuli, djeluje poput najljepše razglednice. No, ima nešto još posebnije u tome kada uspijemo dobiti pogled u stare kuće starog rovinjskog grada – e, tu nastaje prava čarolija. Danas vam tako predstavljamo svoje najnovije otkriće, kuću za odmor čiji je najveći adut ova spektakularna terasa s pogledom na crkvu svete Eufemije.

Rosali, Rovinj

Rosali kuća za odmor, Rovinj

Kuća za odmor Rosali nalazi se u portfelju Mediterraneo Tourist Agency, turističke agencije u gradu Rovinju, koja je svojim gostima na raspolaganju po pitanju svega: od smještaja do ekskurzija, kako bi turisti iskoristili najviše od svog odmora i imali jedinstveno iskustvo boravka u Rovinju. Mediterraneo Tourist Agency povezana je i sa slavnim Mediterraneo barom, što znači da gosti svoju rovinjsku avanturu imaju priliku zaokružiti i vrhunskim koktelima u najšarmantnijem gradskom baru tik uz more.

Terasa koja pruža autentično iskustvo Rovinja

No, vratimo se mi na Rosali, kuću koja nas je zaintrigirala na prvi pogled, jer njena terasa djeluje kao najbolje skrivana tajna Rovinja. S jedne strane pruža se pogled na crkvu svete Eufemije, uz koju je kuća i smještena, a s druge otvoreni pogled na more.

Na terasu vode dva izlaza iz kuće, što znači da, čim se probudimo, imamo priliku iz jedne od spavaćih soba iskočiti ravno u ovu malu oazu, u kojoj bismo provodili cijela jutra i popodneva, prvo uz kavu i doručak u kojem se uživa satima, a zatim uz bocu vina i dobro društvo gledajući zalazak sunca. Samo ova terasa za nas “prodaje” cijeli odmor ovdje, jer pruža autentično iskustvo koje će uvijek ostati draga crtica u sjećanjima na naše travel avanture.

Mogućnost parkinga, opremljena kuhinja, klimatiziran prostor…

Inače, ono što je mnogima bez sumnje bitan podatak budući da se kuća nalazi u starogradskoj jezgri grada, agencija je za nju osigurala i privatno parkiralište, pa će odmor ovdje biti moguć bez standardnih glavobolja “gdje s autom” kada smo u Rovinju. Kuća je klimatizirana, ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak s TV-om, potpuno opremljenu kuhinju i dvije kupaonice.

Interijer je ukusno i šarmantno uređen i odlično parira zvijezdi smještaja, spomenutoj terasi. Već se vidimo kako u ovoj simpa kuhinji pripremamo ručak ili večeru i s njome “bježimo” na otvoreno. Terasa ima lounge zonu u koju se komotno možemo zavaliti i u njoj provoditi sate i sate, kao i vanjski stolić i stolice, idealne za pojesti obrok.

Kuća koja smješta četvero ljudi dostupna je za booking na ovoj stranici, na kojoj ćete doznati još mnogo detalja koji vas zanimaju. Očekivano, mnogi termini za ljeto i jesen već su rasprodani, no još uvijek se da uhvatiti koji vikend ili tjedan.

FOTOGRAFIJE: Mediterraneo Rovinj

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5