Gorski kotar pretvorio se u snježnu idilu – zamislite vikend proveden ovdje

21.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život iza 5 | Putovanja
#kuća za odmor

Kada nas snijeg u zimskim mjesecima napokon počasti svojim prisutstvom, preko noći se počnemo osjećati poput male djece. Poriv da prvom prilikom odemo negdje gdje su snježni nanosi koji će nas satima zabavljati sve više raste, a možda najbliža destinacija koja nam može pružiti tu istinsku zimsku idilu, i to u izobilju, je naš Gorski kotar. Ondje smo pronašli Zerm Holiday House – kuću za odmor koja je trenutno pod snijegom i koja daleko od gradske buke nudi priliku za kvalitetan break.

Zerm Holiday House

Ove godine čini se kao da smo jedva dočekali da padne snijeg i da dobijemo priliku pobjeći negdje gdje ga ima na hrpe. U Hrvatskoj je to definitivno slučaj u Gorskom kotaru, gdje će ovog vikenda bez sumnje biti vrlo dinamično. Brojna sanjkališta koja su ondje na raspolaganju, pa i poneko skijalište, garantiraju zabavu za cijelu obitelj ili društva prijatelja, a cilj je jasan: dobro se zabaviti, fizički umoriti i psihički odmoriti u jedinstvenoj prirodi i atmosferi.

Zerm Holiday House

Za još malo punjenja baterija ovog i svakog nadolazećeg vikenda ili tjedna pobrinut će se Zerm Holiday House, kuća za odmor koja se smjestila u mjestu Mrkopalj. Na njenom Instagram profilu ugledali smo fotografiju koja nas je u trenutku teleportirala u ovu 100% zen scenu. Staklena stijena kroz koju se pruža pogled na snježnu idilu vani, kamin u kojem atmosferično pucketa vatra, udoban kauč u koji je dovoljno zavaliti se i prepustiti uživanju u trenutku, uz zvuke omiljene glazbe i čašu vina ili šalicu toplog napitka… Da, ovako doista izgleda idila, and we’re here for it.

Sa tri spavaće sobe i tri kupaonice, Zerm Holiday House nudi ugodan odmor za šest osoba, a za kraj su nas “kupile” i sauna i hidromasažna kada, s kojima se domaćini doista trude da se iz Gorskog kotara i njihove kuće vratimo potpuno revitalizirani.

Za dodatne informacije i booking, vlasnike možete kontaktirati putem maila zermholidayhouse@yahoo.com.

FOTOGRAFIJE: Zerm Holiday House

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5