zgrappa Fzgrappa M

Na ZGrappa festivalu otkrijte svijet vrhunskih rakija i likera

25.09.2023. | AUTOR: After5

Život iza 5 | Novosti | Gastronomija
#festival

ZGrappa festival donosi vrhunske rakije i likere iz cijele regije i EU na jedno mjesto, gdje će ljubitelji uživati u jedinstvenom iskustvu okusa i mirisa. Održat će se 13. i 14. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu, ima za cilj privući stotinjak proizvođača iz regije i EU, a do sada je već potvrđeno preko 60 brendova, među kojima su najvažnija imena domaćeg tržišta kao što su Aura, Rossi, Perković, Đanić, Wise Gruss, Jedna, Magdić, Šokac i mnogi drugi.

ZGrappa festival u Boćarskom domu

Ovaj festival bit će prava poslastica za sve ljubitelje destilata, jer osim vrhunskih izlagača, donosi i sjajan stručni program s nizom renomiranih predavača. Među njima su prof. Marin Mihaljević Žulj, dr. Ivan Urošević, Dario Grabarić, dr. Tanja Jurin i mnogi drugi stručnjaci koji će podijeliti svoje znanje i iskustvo sa sudionicima na zanimljivim radionicima.

Posebna poslastica ovogodišnjeg ZGrappa Festivala bit će ocjenjivanje destilata koje će provesti ugledni Gospodarski list. Ovo će biti prilika za proizvođače da pokažu svoje najbolje kreacije i izazovu maštovite okuse naših stručnih sudaca. Festival će biti obogaćen i glazbenim programom, uz koncerte i DJ nastupe. Različita predavanja pružit će posjetiteljima priliku da nauče više o omiljenom alkoholnom piću, a poseban pop-up dućan omogućit će posjetiteljima da kupe boce destilata za ponijeti kući kao suvenir.

Marin Levaj, organizator Festivala

Jedan od najponosnijih trenutaka festivala bit će prvi rakija pairing u restoranu Balon, gdje će se poslužiti ekskluzivna večera uz savršeno sljubljene vrhunske rakije. Ovo će biti prvo takvo gastronomsko iskustvo svima koji rezerviraju mjesto na vrijeme (broj mjesta je ograničen). Osigurajte svoje mjesto na ZGrapa Festivalu kupnjom ulaznica putem Eventima. Broj ulaznica je ograničen! Više informacija o ZGrappa Festivalu možete pronaći na službenoj web stranici festivala i na društvenim mrežama. Spremite datume 13. i 14. listopada u svoj kalendar i pridružite se zajednici ljubitelja vrhunskih destilata.

FOTOGRAFIJE: PR, Domagoj Mokrović

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5