After5 je osvojio nagradu za najbolji digitalni dizajn godine!

17.11.2023. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#SoMo Borac

Nakon što s vama prošlog tjedna podijelili sretnu vijest da smo u finalu za cijenjenu nagradu SoMo Borac, sada se možemo pohvaliti novim velikim uspjehom za naš medijski projekt, a taj je da nam je na dodjeli SoMo Borca održanoj u Tvornici kulture, u petak 17. studenog, uručena nagrada za najbolji digitalni dizajn godine!

SoMo Borac konferencija i dodjela nagrada

SoMo Borac ove je godine bio zabilježen u našim kalendarima kao cjelodnevno događanje koje je okupilo najveće digitalne stručnjake u regiji. U prijepodnevnim i popodnevnim satima petka održana je konferencija na kojoj su analizirani najvažniji trendovi i anticipirana digitalna budućnost, dok je večer bila rezervirana za dodjelu nagrada i veliki party pod vodstvom Vojka V.

Mnogi su s nestrpljenjem čekali čuti je li njihov projekt ušao u top 3 i osvojio kipići SoMo Borca, a moramo priznati da smo mi bili jedni od njih. SoMoBorac nagrade dodjeljuju se u 15 kategorija, u Advertising i Media streamovima.

After5 je osvojio prvo mjesto u kategoriji i odnio nagradu za najbolji “digital design” projekt godine

After5 je konkurirao za nagradu Digitalni dizajn godine (Digital Digital design of the year), koja fokus stavlja na sveukupni dizajn newslettera, pojedinog članka, serije članaka, kategorija unutar portala, redizajn portala ili dizajn bilo kojeg drugog online odredišta.

Nakon što smo prošlog tjedna proglašeni finalistima natjecanja, uz bok vodećim hrvatskim medijima, na održanoj dodjeli SoMo Borca proglašeni smo najboljim “digital design”projektom godine od strane žirija, odnijeli smo pobjedu u kategoriji i primili svoj prvi SoMo Borac kipić.

Prvo mjesto u kategoriji za najbolji digitalni dizajn godine zauzeo je projekt dizajna portala After5.hr na kojem smo radili sa zagrebačkim studiom Mood. Kući odnosimo kipić i ne možemo biti sretniji epilogom dodjele, koja je za našu priču u prvoj godini poslovanja portala nevjerojatno velika stvar! Zahvaljujemo se žiriju što je prepoznao projekt, a evo što je na dodjeli pri preuzimanju nagrade izjavila Hana Bartolović, osnivačica i glavna urednica portala After5.hr:

“Ovaj projekt rezultat je jedne male ideje koja je živjela u meni godinama. Okolnosti su tu ideju 2022. pretvorile u stvarnost. Put koji smo prošli u proteklih godinu dana bio je sve samo ne lagan, ali nastojali smo se istaknuti kvalitetnim sadržajem i vizijom toga što bi lifestyle medij današnjice i budućnosti mogao biti.

Hvala ekipi iz Mood Worksa, dizajnerici Maji i programeru Matiji, jer su točno znali što učiniti s mojim briefom od 60 stranica i kreirali web na kojem je svakog dana gušt raditi. Hvala mom timu, Ivi, Matei i Sari što dišu ovu priču zajedno sa mnom. Hvala našim fotografkinjama, Tatjani i Luciji. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na bezuvjetnoj podršci.

Hvala našim klijentima na ukazanom povjerenju, kao i publici koja nam svakodnevno daje vjetar u leđa. Hvala svima onima koji su pomogli da moja ideja danas izađe na pozornicu i primi ovu nagradu – znate tko ste. Mogla bih još satima strastveno pričati o projektu koji je postao moj život, ali neću. Poruka za kraj je: živite svoje snove, ne sanjajte ih! Hvala vam!”

Čestitamo svim dobitnicima u našoj kategoriji, ali i u drugim medijskim, kao i advertising kategorijama. Na SoMo Borcu imali smo priliku pogledati najbolje digitalne radove godine koji su ovjenčani SoMo Borac statuama, a naša će biti istaknuta na posebnom mjestu u uredu, ali i u našim srcima, kao simbol toga što smo sve uspjeli postići u godinu dana predanog rada na projektu.

FOTOGRAFIJE: PR, After5

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5