Afterwork na kojem želimo biti: Cijeli Beč pleše na terasi Albertine

10.08.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život prije 5 | Uredske priče i iskustva
#Beč | #afterwork | #Albertina

Iako će neki reći da je Beč ljeti poput grada duhova u kojem se ništa pretjerano ne događa, a lokalci bježe na odmor, insajderi bi nas mogli razuvjeriti itinerarom mjesta i događanja koja vrijedi vidjeti i doživjeti, a jedno od njih odvija se još od 2011. godine i svoju dugovječnost duguje tome što je lokalnoj sceni ponudilo nešto što joj je u datom trenutku nedostajalo. Riječ je o manifestaciji Albertina Afterwork Party, koja ekipi nakon posla nudi solidan ispušni ventil u znaku dobre glazbe, pića, druženja i plesa.

Albertina Afterwork Party, u gradu poznatiji

kao Albert & Tina

Kada? Svake srijede, od 14. lipnja do 30. kolovoza, od šest popodne do 11 navečer

Gdje? Na platou poznatog bečkog muzeja i galerije Albertina

Albertina Afterwork Party

Ova tjedna zabava, koja je u Beču već godinama poznata kao Albert & Tina, okuplja “ljubitelje i prijatelje umjetnosti”, a u stvarnosti su to svi mladi poslovni profesionalci koji su naizgled zapeli u Beču dok su ostali na godišnjem odmoru. Tako je Albertina u ljetnim mjesecima postala mjesto za vidjeti, čuti i doživjeti, ali i biti viđen, i riječ je o događanju koje je s godinama steklo istaknuto mjesto u društvenim kalendarima lokalaca.

Premošćujući jaz između kulturne institucije i afterwork kluba, Albertina na svom platou dočekuje renomirane DJ-eve, koji dolaze iz cijele Europe kako bi sparne večeri u Beču učinili dinamičnima, zabavnima i još boljima.

“I ove godine sastanite se s prijateljima, voljenima i kolegama nakon posla na najljepšoj terasi u Beču i uživajte u ljetnim pićima dok gledate na Wiener Staatsoper”, poziva Albertina sve zainteresirane, među kojima se u zadnje vrijeme nalazi i sve više turista željnih dobre lokalne zabave.

Kakva je atmosfera ondje, najbolje ćete vidjeti u kratkom TikToku u nastavku, a poznat je i line-up DJ-eva koji će nastupati na platou Albertine do kraja kolovoza:

  • 16 August | Bianca PoRo w/ Prince Moe
  • 23 August | Valentin Kaufmann // Prince Moe
  • 30 August | Prince Moe w/ Ollie Joestar & Nastja Zahour

Maksimalan broj ljudi koji mogu prisustvovati je 2000, upad je pet eura, a karte se mogu nabaviti na blagajni Albertine ili na webu.

@djsamlow

Vienna ! Thanks to everyone who came out to party with me. Had the best times with all of you. Much Love ❤️. #vienna #austria #dj #österreich?? #wien #albertinamuseumwien #fy #fyp #foryou

♬ Originalton – DJ SAM LOW

FOTOGRAFIJE: Albertina

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5