Upoznajte sistem torbi za putovanja od 24, 36, 48 i 72 sata

31.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život prije 5 | Novosti | Putovanja | Život iza 5
#Arket | #putovanja

Ako još niste, vrijeme je da upoznate Arket Travel, kolekciju pametnih rješenja za pakiranje, dizajniranih za neometano iskustvo u pokretu. Ova linija nastoji pakiranje, odlazak na posao i na putovanje učiniti maksimalno jednostavnim za sve poslovne ljude koji žive brzo i dinamično.

Arket torbe za putovanja

U današnje vrijeme, svjedoci smo pojačane potražnje za stvarima i dizajnerskim rješenjima, kojima je misija značajno olakšati svakodnevicu ljudima u pokretu. I ne samo da smo svjedoci, već se i sami često ulovimo da pretražujemo i pronalazimo načine kako si uštedjeti vrijeme, kojeg ionako imamo premalo.

Baš zato svidio nam se pristup poznatog brenda Arket, čiji web shop donosi i jednu jako kvalitetnu i dobro razvijenu kategoriju travel proizvoda. Rekli bismo da ona sadrži ključne komade za putovanja koji će nam svima kad-tad zatrebati, a umjesto na estetiku, prioritet u slučaju ovih proizvoda je stavljen na funkciju. U nastavku vas vodimo kroz Arketov “The Packing System”, sa 4 osnovne torbe za ugodna, dobro organizirana i potpuno bezbrižna poslovna i privatna putovanja.

Ova Arket torba dizajnirana je kako bi pratila našu rutinu odlazaka na posao, edukaciju, trening, shopping nakon posla – i sve one stanice između toga, koje nam se nađu u rasporedu dnevnih obaveza. Model je to koji prati dnevni ritam, izrađen od dugotrajnog i vodootpornog recikliranog najlona. Veličina torbe je 44 cm x 32 cm x 14 cm i rezultat je pomnog promišljanja o dimenzijama stvari koje svakodnevno nosimo, bilo na posao ili na kratko jednodnevno poslovno putovanje. Može se nositi preko jednog ramena, kao ruksak ili u ruci, ima odjeljak za laptop, kao i unutarnji džep za kvalitetnu organizaciju malih stvari. Torba dolazi u najlonskom omotu koji se može iskoristiti kao vrećica za cipele ili donje rublje na putovanjima.

36-hour tote bag je velika svakodnevna torba u koju stane i više od onog osnovnog i namijenjena je za radne dane koji imaju tendenciju potrajati, kao i za putovanja koja uključuju jedno noćenje. Unisex torba iz Arketa dizajnirana je za optimizaciju najveće dopuštene veličine ručne prtljage u međunarodnim zrakoplovima i dolazi u dimenziji od 42 x 18 x 38 cm. Mjere unutarnjeg i vanjskog odjeljka prilagođene su standardnim putnim predmetima, kao što su računalo, tablet, punjač, putovnica i knjiga, a dizajn torbe omogućuje ne samo dobru organizaciju, već i jednostavan pristup stvarima. Također je izrađena od dugotrajnog recikliranog najlona i može se nositi u ruci ili kao poštanska torba preko tijela, zahvaljujući širokom remenu koji se lako dodaje ili miče s torbe.

Arket ovu torbu opisuje savršenim izborom za kratko poslovno putovanje od dva dana ili pak city break/vikend putovanje u privatnom aranžmanu. Torba vrlo lako pohranjuje odjeću, osobnu higijenu i elektroniku. Može se nositi kao carry-on torba u europskim zrakoplovima i dolazi u dimenziji 55 x 35 x 20 cm. Ovaj unisex model ima predviđen prostor i za standardne putne predmete, kao što su laptop, tablet, punjači, putovnica, knjige… Kao i kod prethodnog modela, unutrašnji i vanjski dizajn omogućuju jednostavan pristup stvarima koje nosite sa sobom na putovanje. Ova torba je idealno vikend društvo i podrška na putovanju, bilo da ju nosite na kratkoj ili dugačkoj ručki s kojom dolazi.

Arketovu “The Packing System” seriju proizvoda zaokružuje 72-hour duffle bag, najveća torba namijenjena za “najdulja” kratka putovanja, poput produženog vikenda. Torba se može nositi na tri načina i podrazumijeva 3-u-1 dizajn, čime se savršeno prilagođava različitim potrebama putnika, bilo da ju odlučite nositi kao ruksak, torbu preko ramena ili veliku ručnu torbu. Dimenzije u kojima dolazi su 55 x 35 x 20 cm. Iznutra je dizajnirala s dva glavna odjeljka, i dok u jedan možete pohraniti odjeću i sve mekane stvari, na drugu stranu mogu ići standardni putni predmeti, poput kompjutera, tableta, punjača, putovnice, knjige… Torba ima i dva vanjska džepa, za stvari koje je dobro imati nadohvat ruke.

Arket u svom web shopu, uz gore navedene torbe, nudi i nekolicinu putnih dodataka. Ovi sitni komadi omogućit će vam još bolju organizaciju na putovanju, bilo da se odlučite za jedan od modela iz Arket ponude ili se oslonite na svoj postojeći kovčeg. Tu su jednostavna kozmetička torbica koja je kvalitetno podstavljena kako bi spriječila lom proizvoda, zatim Garment Cases, etuiji za pohranu odjeće i optimizaciju prostora unutar putne torbe, etui za laptop (također podstavljen radi dodatne zaštite) i Mesh Organisers – mrežasti organizatori u različitim veličinama za sistematizaciju malih i velikih stvari koje nosite sa sobom na putovanje.

FOTOGRAFIJE: Arket

POVEZANI ČLANCI
©2023 after5