Lajkamo ove lokacije za božićne domjenke u Zagrebu

06.12.2022. | AUTOR: Hana Bartolović

Život prije 5 | Novosti
#božićni domjenak

Dinamiku prosinca ponekad je teško izdržati, a ponekad joj je i teško odoljeti. Radni dani čiji se sati krate kako bi skočili na božićni domjenak, ona su zlatna sredina zbog koje je posljednji mjesec u godini malo više podnošljiv. Nakratko dobijemo mogućnost okrenuti leđa obavezama i rokovima, i u društvu kolega i prijatelja, poslovnih partnera i klijenata nazdravljamo još jednoj više ili manje uspješnoj godini koju ćemo ostaviti iza sebe. Ovih dana po Zagrebu se na doslovno svakom koraku održavaju božićni domjenci, uz mnogo dobre klope, pića, ugodne ćakule i, nadamo se, još ugodnije glazbe. Teško je popisati sva mjesta na kojima se poslovni ljudi trenutno zabavljaju, pa smo napravili mali mix nama dragih lokacija za domjenke i božićna druženja, s kojih nosimo lijepa iskustva i na kojima uvijek vlada dobra atmosfera.

Božićni domjenak u Il Secondo

Što kažu: Domjenci u Il Secondu se pamte ❤️ Nazovite nas, rezervirajte termin i prepustite se u ruke našeg stručnog osoblja koje će se pobrinuti da kraj godine proslavite kako i zaslužujete!

Adresa: Avenija Dubrovnik 12

Kontakt: +385 1 6586 609 / ilsecondo.restoran@gmail.com

božićni domjenak, Il Secondo

Božićni domjenak u Fidel Gastro

Fidel Gastro nudi spektakularnu hranu, poseban ambijent i nezaboravni božićni domjenak. Ostalo je još samo par termina pa se javite što prije! ❤️

Adresa: Magazinska ul. 21

Kontakt: 091 255 2724

Božićni domjenak u Galerija Lav

Što kažu: Organizirajte poslovni domjenak u Kavani Lav prema svojim željama i mogućnostima. Rezervirajte proslavu na vrijeme jer se termini za prosinac popunjavaju. Za sve informacije i slobodne termine kontaktirajte nas na broj 099 222 2075.

Adresa: Opatička ul. 2

Kontakt: 099 222 2075 / info@kavanalav.com

Božićni domjenak u Kupola 32

Adresa: Petrova ul. 32

Kontakt: Facebook / Instagram

Božićni domjenak u Hotel Esplanade

Što kažu: Prepustite nam organizaciju najbolje božićne proslave u gradu! 🥂

Impresionirajte partnere i suradnike božićnim domjenkom, raskošnim ručkom, glamuroznom zabavom ili privatnim partyjem.
Provjerite našu ponudu, odaberite prostor, recite nam vaše želje – imamo sve – bajkoviti ugođaj Oleander terase uz Fooling around by Fuliranje božićni sajam, kozmopolitski Esplanade bar za otmjeni domjenak uz koktele s potpisom, veličanstvenu Smaragdnu dvoranu za gala proslavu, impresivan restoran Zinfandel’s za raskošnu večeru, šik Le Bistro za opušteno druženje i pravi noćni The Club za privatni božićni party – mogućnosti su beskrajne.

Dopustite nam da uz primamljive zalogaje koje potpisuje chefica godine 2022. Ana Grgić Tomić, šarmantno osoblje i malo mašte stvorimo nezaboravan događaj za vas i vaše goste.

Adresa: Mihanovićeva 1

Kontakt: +385 1 45 66 035, +385 1 45 66 037 / meetings.events@esplanade.hr

Božićni domjenak u Restoran Boban

Što kažu: Jeste li ikada bili u donjem dijelu restorana? Prostor je idealan za privatne zabave i domjenke te donosi dašak privatnosti u samom srcu Zagreba ✨

Adresa: Gajeva 9

Kontakt: +385 1 481 1549

Božićni domjenak u Batak Grill

Što kažu: Osim dobre klope, Batak je i idealnog interijera za druženja s prijateljima i kolegama 🥂 Jeste li rezervirali svoje mjesto za božićni domjenak?

Adresa: 15 lokacija u gradu

Kontakt: info@batak-grill.hr

FOTOGRAFIJE: Marija Laća, Hotel Esplanade, Batak Grill, Galerija Lav, Fidel Gastro

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5