Duhoviti i kreativni profesori iz Čakovca su uvjerljive zvijezde dana

09.01.2023. | AUTOR: Hana Bartolović

Život prije 5 | Uredske priče i iskustva
#gimnazija

Gimnazija Josipa Slavenskog u Čakovcu može se pohvaliti profesorima koji su, komotno bismo mogli reći, obišli Hrvatsku. Ili je našu zemlju barem obišla vijest o srednjoškolskim profesorima koji su u siječnju prošle godine odlučili dočekati svoje učenike na povratku s praznika na uistinu jedinstven način – maskirani u likove iz poznatih filmova i serija. Danas su ponovno napravili show, i to na glazbenu temu!

Povratak u realnost za čakovečke gimanzijalce danas je ipak nešto lakše i zabavnije iskustvo, zahvaljujući njihovim profesorima, koji su ih odlučili motivirati na sjajne rezultate u školi novim izdanjem svog vrlo dobro prihvaćenog projekta. Početkom 2022., obišli su medije kao E.T., ekipa iz Paklenog šunda i Peaky Blindersa, a s prvim danima 2023. red je došao na kostimiranje u glazbene zvijezde. David Bowie, Lady Gaga, Nirvana, Queen i Madonna, samo su neke od ikona u koje su se prerušili omiljeni profesori iz Čakovca.

Nećemo puno duljiti, već vas ostavljamo s njihovom porukom:

“Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori? Daaaaa, dakako da jest! Lady Gaga, David Bowie, Beatlesi, Mišo Kovač, Queen, Nirvana i brojni drugi poznati glazbenici zavladali su ovih praznika školskim hodnicima i „uskočili“ u novo izdanje kako bi najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu. Vežimo pojaseve, polijećemo!”

FOTOGRAFIJE: Facebook

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5