Window shopping: Crne poslovne hlače

09.01.2023. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Modne priče | Novosti | Modne i beauty priče
#window shopping | #hlače | #poslovni look

Prošla je godina za mnoge bila godina povratka na posao, što znači da su na mjesto udobnih trenirki (ponekad i pidžama), došli formalniji i elegantniji komadi među kojima glavnu riječ vode crne hlače za posao. Svevremenski komad igra glavnu ulogu u uredskom odijevanju – bez obzira na to postoji li na poslu strogi dress code ili je odjeća može biti i ležernija, crne hlače za posao jedan su od prvih izbora kad govorimo o business kombinacijama.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Crne hlače za posao – klasičan komad koji ne izlazi iz mode

Ako vam hlače za posao na prvu izazivaju asocijaciju na strog i prilično nepraktičan komad, dobra je stvar da su hlače nove generacije na jednoj skroz novoj razini. Prije svega, udobnije su nego ikad, a uz to izgledaju chic pa ćete, uz malo volje i truda, sigurno pronaći model praktički krojen prema svojoj silueti (i stilu, naravno). Crne hlače za posao, ali i one u drugim popularnim, neutralnim nijansama izrađene su od funkcionalnih materijala – osim što su udobne, manje se gužvaju, a mogu se prati u perilici rublja pa ih nije potrebno svaki put nositi na kemijsko čišćenje, što je svakako veliki plus.

View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Budući da su crne hlače za posao jedan od onih komada koje planiramo nositi godinama, prije kupnje dobro si je odvojiti malo vremena. Prvo, kako bi vidjeli što od hlača uopće želite, drugo otkriti model koji najbolje laska figuri i za kraj, uzeti si dovoljno vremena za pročešljati web shopove i fizičke trgovine u potrazi za savršenim the hlačama.

Ovo je jedna od onih kupovina kod kojih posebno zagovaramo moment – bez zalijetanja. Aktualna sniženja jako su privlačna i mame nas raznim atraktivnim ponudama, čak i kad su u pitanju ovakvi klasičniji komadi. No prije dodavanja u košaricu važno je dobro, dobro razmisliti i vidjeti je li to uistinu taj par hlača koji će nas pratiti u poslovnim situacijama i biti komad kojeg lako kombiniramo na sto i jedan način.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Prije kupnje, razmislite na što ih sve možete kombinirati – prije svega, pristaju li na sakoe i košulje, jer će to vjerojatno biti one najčešće kombinacije kojih će crne hlače za posao biti dio. Isprobajte ih i u kombinaciji sa salonkama, gležnjačama i mokasinkama, a zatim i na neke casual varijante, poput pulovera, obične bijele majice i tenisica. Kad pronađete model koji odgovara zadanim kriterijama, u rukama, odnosno u košarici imate svoje savršene crne hlače za posao.

Kako bismo olakšali potragu, pogledali smo što se nudi u raznim online trgovinama i web shopovima, a među modelima smo i sami ‘sejvali’ par favorita.

FOTOGRAFIJE: Instagram

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5