HONOR na ovogodišnjoj berlinskoj IFA-i predstavio HONOR V Purse

01.09.2023. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#HONOR

Globalni tehnološki brend HONOR otvorio je danas najveći svjetski sajam potrošačke elektronike IFA u Berlinu, na kojem je predstavio i HONOR V Purse. Riječ je o konceptu “telefon-torbica” (“phone-to-purse”) koji preklopni pametni telefon zamišlja kao nosivi uređaj, modernu torbicu s beskrajnim mogućnostima za samoizražavanje i održivi stil života.

HONOR V Purse telefon torbica Berlin

Pomicanje granica tehnologije modnog napretka

Drugim riječima, upravo zato što je HONOR posvećen oblikovanju budućih životnih stilova, novi koncept omogućuje elektroničkim uređajima da postanu potpuno nova kategorija moderne robe široke potrošnje.

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni modni izričaj, zahvaljujući nizu prilagodljivih, uvijek uključenih zaslona (AOD) koji oponašaju dizajn torbice, uključujući elemente poput lančića, perja i resica koje reagiraju kad je pametni telefon u pokretu. Telefon je kompatibilan i s različitim izmjenjivim remenima i lančićima koji se pričvršćuju na šarku, pa se bez napora može nositi preko ramena, kao i obična torbica. Na taj način pametni telefon postaje nova “it” torbica budućnosti.

HONOR V Purse telefon torbica Berlin

Put ka održivijoj budućnosti

Imajući na umu održivost, HONOR V Purse dizajnirana je tako da utjelovljuje HONOR-ovu predanost okolišu te sadrži materijale iz održivih izvora, poput veganske kože za remenčiće. Osim toga, napravljena je s ciljem da traje, odnosno da se može sklopiti više od 400.000 puta. Kako modna industrija iz fizičkog svijeta prelazi u digitalni prostor, tehnologija pruža neograničene mogućnosti za stil i samoizražavanje.

S kolekcijom HONOR V Purse, HONOR je nadišao granice između mode i tehnologije, iskoristivši sposobnost prilagodbe izvan naše kreativnosti i prirode tehnologije, koja pretvara ono što se čini magičnim u opipljivu stvarnost“, naglasio je hvaljeni kineski umjetnik Xiao Hui Wang.

HONOR V Purse telefon torbica Berlin

S neograničenim, prilagodljivim i uvijek uključenim zaslonom (AOD) HONOR V Purse, uređaj se može kombinirati s bilo kojom odjećom, a na taj se način želi eliminirati potreba za kupovinom nove torbice za svaki look. Na ovaj način, HONOR se nada potaknuti ekološki osviještene potrošače na smanjenje potrošnje brze mode, istovremeno motivirajući modni svijet na prihvaćanje novih tehnologija koje omogućuju smanjenje potrošnje i dulje korištenje predmeta.

Beskrajne mogućnosti za odražavanje jedinstvenog stila

HONOR V Purse telefon torbica Berlin

HONOR se ovom prilikom udružio i s vrhunskim umjetnicima i dizajnerima iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, uključujući kreativnog direktora BURBERRY menswear-a Brama Van Diepena, suvremenog umjetnika Yunuene Esparza, profesora Kineske akademije umjetnosti Yuan Youmina i crossover umjetnika Xiao Hui Wang, za dizajn serije prilagođenih AOD-ova za uređaj. U sljedećoj fazi programa, otvaranjem API sučelja koje dizajnerima omogućuje korištenje senzora poput žiroskopa, dodira ili senzora ambijentalnog svjetla, HONOR će pozvati nove talente iz cijelog svijeta da osmisle vlastiti dizajn, koji odražava najnovije trendove za preoblikovanje stila života.

Zahvaljujući HONOR-ovom programu, kao umjetnik sam iskusio kako je tehnologija puno više od alata koji nas inspirira u našim svakodnevnim aktivnostima, snažan izvor i saveznik naše kreativnosti koja se može razvijati bilo gdje i bilo kada – daleko iznad naših najboljih mogućnosti“, istaknula je umjetnica Yunuen Esparza.

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr   

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia    

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5