6. Nacionalna konferencija o volontiranju zaposlenika: “Doprinos zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje”

19.10.2023. | AUTOR: After5

Život prije 5 | Novosti
#konferencija

Danas, kada zaposlenici od svog radnog mjesta traže više od same financijske stabilnosti i kada im je bitna svrha i ispunjenje kroz posao na poslodavcu je odgovornost da im to i osigura. Volontiranje je aktivnost koja vraća svim uključenim stranama – zaposlenicima, poslodavcima i zajednici.

Kako volontiranje pozitivno utječe na sve uključene strane i kako ga uspješno implementirati u korporativno okruženje saznat ćete na ovogodišnjoj 6. Nacionalnoj konferenciji o volontiranju zaposlenika koju organizira Volonterski centar Zagreb.

Ove godine, na konferenciji koja će se održati 19. listopada 2023. pod nazivom “Doprinos zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje” po prvi put imamo internacionalnog predavača s bogatim volonterskim iskustvom – Chrisa Jarvisa.

Chris Jarvis će u svom predavanju obraditi teme koje se tiču benefita volontiranja za sve uključene strane. Između ostalog, primjerima iz prakse i bogatog iskustva ponudit će odgovore na pitanja kao što su: Kako potaknuti želju za volontiranjem i razumjeti osnovne faktore koji tu želju potiču? Kako pratiti promjene koje se događaju u osobi tijekom i nakon volontiranja? Kako održati želju za daljnjim volontiranjem i produžiti dugoročne pozitivne učinke?

Chris Jarvis

Kako bi mogli sudjelovati svi zainteresirani iz cijele Hrvatske, konferencija će se održati online. Svi koji se priključe imat će priliku čuti niz primjera iz volonterske prakse te se upoznati s projektima različitih organizatora volonterskih aktivnosti i prilika za volontiranje zaposlenika. Želja je da se kroz konferenciju što veći broj tvrtki upozna s konceptom volontiranja zaposlenika i potakne na uvođenje volontiranja kao sastavnog dijela poslovanja.

Mihaela Bekin

Na konferenciji će biti predstavljena i inicijativa o potpisivanju Povelje o volontiranju zaposlenika, koja se odnosi na sve privatne i javne organizacije, a kojom se namjerava potaknuti uvođenje sustavnijeg pristupa volontiranju kroz definiranje pravila volontiranja, stvaranje pogodnog okruženja za volontiranje te usvajanje standarda volontiranja. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijaviti se možete putem ovog linka https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_7H1GCUCMSAKRdj3fcnA_MA.

Program konferencije možete pronaći ovdje https://pdf.ac/3ctxC5.

Konferencija je nastala uz partnerstvo s tvrtkama:

Generalni sponzor Coca – Cola HBC Hrvatska i generalni partner Hrvatski Telekom

Podržavatelji konferencije: Span, Wiener osiguranje VIG, Consultare i Privredna Banka Zagreb

FOTOGRAFIJE: PR

POVEZANI ČLANCI
©2024 after5